Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egyszerűbb lány csak csúnya lehet?
Nem sminkelek, alig használok kencéket (ajakápoló, hidratáló, kézkrém) + ekcémára speckó krémek.
Nem festem a hajam,sem a körmöm, nem járok kirívó rucikba... és mégis akad bőven udvarlóm.
Én nem vettem észre, hogy a pláza lányok kelendőbbek lennének. Bár igaz, nincs is ismerősöm ebből a közegből.
"műszempillája" ez engem taszít pl..
"műkörme" igazából ha van van ha nincs nincs.. nem nagy számottevő egy fiúnál.
"szemöldöktetkója" ez szerintem undorító
"nem rikító színű a haja" hajszín megint nem számottetvő de jobb egy alap barna/fekete
"szolidan van kifestve" undorító ha ki van kenve hogy szabályosan látszik hogy van rajta 1-2 kg smink az nekem nagyon nem jön be pl.
"Mert én úgy látom hogy a plázacicák jönnek be a pasiknak" ezt szerintem nagyon rosszul látod.
jajj de unalmas már ez...műszempilla szemöldöktetkó meg stb.
Ezek már extrák könyörgöm!
ha valaki festi a haját abba semmi extra nincs, meg abban sem ha kicsit a szemét azt slussz passz.
Amire te gondolsz,az a természetesség.A természetesség nyilván lehet vonzó,de csak akkor,ha szépség is párosul hozzá.Tehát ha csinos vagy és szép,mellé természetes,simán lehetsz bárki esete.Viszont az egyszerűség már mást jelent,egyszerűnek lenni nem mindig pozitív dolog.Egy egyszerű csaj könnyen válhat igénytelenné.Ez csak azért írom,mert különbség van a két fogalom között,így természetesnek lenni jobban hangzik,mint egyszerűnek lenni.
A másik dolog,hogy egy olyan nő is lehet szép és csúnya egyaránt,aki úgymond plázaragadozó,valamint egy olyan is,aki azt hangoztatja,hogy a természetes külső híve.
Fontos,hogy ápolt,igényes legyen a külsőd,és ha ehhez az kell,hogy náha kiszedesd a szemöldököd,akkor tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!