Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szirmai Gergely vagy Dancsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter?

Figyelt kérdés

HolywoodHírügynükég vagy Videómánia ?

Csajok ? :P

#videó #blogger #Szirkmai
2014. máj. 17. 18:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Dancso
2014. aug. 13. 15:11
 42/50 anonim válasza:
27%

A kritikus mint foglalkozás szerintem alapjába véve a manipulálásról szól . Elhitetik velünk , hogy ne nézzünk meg egy olyan filmet ami talán nekünk tetszhet(A saját élményeik alapján egy ő általuk definiált tökéleteshez hasonlítják és eldöntik jó vagy éppen rossz) és Szirmai pont ezt csinálja . Gyakran elmélkedik videóiban és azokkal rendre egyet is értek de még a kritikus mint fogalomra nem tért ki ami szerintem nagyon rossz ha nem tisztázza nézői előtt hogy ki is ő és mit is akar .

Dancsóval összehasónlítani nem lehet , Dancsó egy nagyszerű humorista .

2014. aug. 13. 15:22
 43/50 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudok dönteni, mert nem ugyan az a műfaj. Szirmai filozófál, és valódi kritikát csinál, ezzel szemben Dancsó inkább humorista akar lenni, és a filmeket választotta témának. Mindkettőt szeretem, mert abban jók, amik, bár Gergő vicces is, ellenben Petinek nincsen mélyebb mondanivalója.

Ui.: Mi a baj azzal hogy valaki jobbos? Mintha szitokszó lenne mostanság, Tomcattől pedig abszolút pozitív kezdeményezés a Tolvajkergetők.

2014. aug. 13. 17:11
 44/50 Bettina33 válasza:
Dancsó
2014. aug. 13. 18:10
 45/50 anonim válasza:
Dancsó Péter uborka vazelin mágnás kisiparos piaciárus zsidó jobbikos császár . Amúgy azt hallottam hogy meleg mit a radiátor .
2014. aug. 13. 21:25
 46/50 anonim ***** válasza:
58%
Dancsónak van barátnője!
2014. aug. 13. 22:07
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő helyes.

De Peti videóin az utóbbi időben nem tudok nevetni. Stílusra: Szirmai inkább optimista, pörgős, Dancsó meg ironizáló inkább "magyar" mentalitású.

2014. aug. 14. 19:34
 48/50 anonim válasza:
88%

SZIRMAIIIIIIIIIIIIII!!!! <3 <3

17/l

2014. aug. 23. 21:54
 49/50 anonim válasza:
62%
olyan baromság ez a dancsó meleg téma, ezt valaki elkezdte terjeszteni de nem tudom az emberek miért kezdenek el mindent elhinni akárhol hallják hogyha ilyenről van szó... ja és úgy mellesleg van barátnője... és a kérdésre válaszolva gergő és peti teljesen más videókban meg pláne más stílus, de nekem talán egy picit jobban bejön a Dancsó stílusa, és igen, míg Szirmai filmkritikákat csinál (egyébként zseniálisan), addig Dancsó videóinak nem a kritika a lényege hanem a vicces pillanatok megragadása, illetve a humor hozzáadása a történethez.
2014. szept. 6. 18:12
 50/50 anonim válasza:
Szirmai úr. Dancsó csak régen volt jó.
2018. jan. 17. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!