Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter?
HolywoodHírügynükég vagy Videómánia ?
Csajok ? :P
A kritikus mint foglalkozás szerintem alapjába véve a manipulálásról szól . Elhitetik velünk , hogy ne nézzünk meg egy olyan filmet ami talán nekünk tetszhet(A saját élményeik alapján egy ő általuk definiált tökéleteshez hasonlítják és eldöntik jó vagy éppen rossz) és Szirmai pont ezt csinálja . Gyakran elmélkedik videóiban és azokkal rendre egyet is értek de még a kritikus mint fogalomra nem tért ki ami szerintem nagyon rossz ha nem tisztázza nézői előtt hogy ki is ő és mit is akar .
Dancsóval összehasónlítani nem lehet , Dancsó egy nagyszerű humorista .
Nem tudok dönteni, mert nem ugyan az a műfaj. Szirmai filozófál, és valódi kritikát csinál, ezzel szemben Dancsó inkább humorista akar lenni, és a filmeket választotta témának. Mindkettőt szeretem, mert abban jók, amik, bár Gergő vicces is, ellenben Petinek nincsen mélyebb mondanivalója.
Ui.: Mi a baj azzal hogy valaki jobbos? Mintha szitokszó lenne mostanság, Tomcattől pedig abszolút pozitív kezdeményezés a Tolvajkergetők.
Mindkettő helyes.
De Peti videóin az utóbbi időben nem tudok nevetni. Stílusra: Szirmai inkább optimista, pörgős, Dancsó meg ironizáló inkább "magyar" mentalitású.
SZIRMAIIIIIIIIIIIIII!!!! <3 <3
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!