Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szirmai Gergely vagy Dancsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter?

Figyelt kérdés

HolywoodHírügynükég vagy Videómánia ?

Csajok ? :P

#videó #blogger #Szirkmai
2014. máj. 17. 18:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
37%

Gergőt régen imádtam, de már több hónapja nem nevetek rajta.

Dancsón pedig az esetek 98%-ba sírva nevetek.

Szóval Dancsó.

Amúgy a feliratkozásokon is látszik mert Dancsónak jobban növekedik a feliratkozások a csatornájára mint Szirmainak.

2014. júl. 6. 22:15
 22/50 anonim ***** válasza:
0%
Ja utolsó vagyok és pasi. Hetero csak, hogy a videójuk minőségét értékeltem.
2014. júl. 6. 22:16
 23/50 anonim ***** válasza:
snb22 Jobbik IT-n már volt vendég valószínűleg meg tetszett nekik a rasszizmus szívás meg a Vespás videó...
2014. júl. 6. 22:17
 24/50 anonim válasza:
53%
Jo, de nem értem h miért baj h jobbikos? Meg ehez a kérdéshez már megint hogy jön a politika??? Amugy a 3. oldalon az első kommentelővel egyet értek, én is igy vagyok vele
2014. júl. 7. 01:09
 25/50 anonim ***** válasza:
Snb22 Szerintem se baj, hogy Jobbik IT-re jár. Kb. 2012-ben volt nem hiszem, hogy folyamatos vendég mert már nem csinál olyan videókat. Amúgy én vagyok az aki írta, hogy megtetszett a jobbik it-nek azok a videók...
2014. júl. 8. 09:18
 26/50 nvilko válasza:
83%

Íme, egy Szirmai Úrral készült interjú: :)

[link]

2014. júl. 15. 13:34
 27/50 anonim ***** válasza:
13%
Régen énis Szirmait néztem,nevetgettem a videóin,de miután megtaláltam Dancsó Pétert,le sem szakadok a YouTube-ról,egyszerűen zseniális humora van,Gergő pedig ment egyre lejjebb.. Dancsón viszont énis sírásig röhögök. Egyértelműen a stílusa és a személyisége is megunhatatlan számomra. Valahogy megnyugtat a röhögés Dancsó videóin.
2014. júl. 19. 19:07
 28/50 King122 válasza:
50%
Dancsóó!!Gergő nekem tul sok xD o.O
2014. júl. 27. 21:58
 29/50 anonim ***** válasza:
70%

Gergő! Dancsó közönséges, és semmit nem lehet tanulni a videóiból... Igazán elgondolkodni sem lehet rajtuk! Mondja már nekem egy Dancsó fan, hogy mit tanult a videóiból. Amúgy azzal nekem nincs gondom, hogy jobbikos, de aki nem látja, hallja, hogy mennyire rasszista -persze burkoltan- az nagyon hülye... És én a tolvajkergetőket is rühelem, szerintem Tomcat minden idők egyik (!) leggusztustalanabb embere... Persze Dancsó Peti és a tolvajkergetők elválaszthatatlanok... Főleg a narrátorukkal van nagyon jóban.

Persze akit ez nem zavar, és tud nevetni olyanokon, hogy "csöcsanik" meg stb. az nézze csak a videóit....

2014. júl. 28. 15:34
 30/50 anonim ***** válasza:
80%
Még annyit, hogy Gerő videói nem elsősorban szórakoztatásról szolnak hanem nagyrészt normális kritika... Gergő 25% vicc, 75% kritika. Dancsó ezzel szemben 99% "vicc" -már akinek vicces- és kb. 1% kritika...
2014. júl. 28. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!