A Gergő/Gergely vagy a Péter a szebb név?
Ezek olyan jó nevek?
Csak azért kérdezem,mert az egyébként kicsi utcánkban 2 Gergő és 3 Peti van.(mind gyerek)
Ezek menő nevek
Az én kisfiam is Péter, a nagyobbik pedig azért nem lett Gergő mert a környéken 2 kisfiút is így neveztek el és már egy csoportba járnak az oviba... nem akartam hogy ő legyen a 3. Gergő!!
A Gergő és a Gergely nem ugyanaz. (Bár az előbbi lehet az utóbbi beceneve, de mindkettő anykönyvezhető.)
Nekem a Gergő nem tetszik. Olyan, mintha melléknévi igenév lenne: ami gereg, az gergő. Mint a görgő. Tipikus hülyegyerek-név.
Gergő/Gergely szerintem szebb. Unokatesóm Peti és egy bunkó...
Petiről ő ugrik be
Nekem mindkettő tetszik. Talán a Peti, Péter név kicsit nagyobb kedvencem. Mindig úgy gondoltam hogy két fiam lesz Peti és Levi. A nagyfiam Gergő. Nem én választottam a nevét, már megvolt, mikor örökbefogadtuk, ránéztem és olyan Gergős volt tényleg :) A kicsinek pedig végül a Levi nevet választottuk. De a Péter is nagyon jó név és a Gergőt is imádom azóta mióta van Gergőm :)
Szóval szerintem mindkettő nagyon szép
Mi a vezetéknevetek? melyik megy hozzá jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!