Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Keresek egy srácot, a neve...

Keresek egy srácot, a neve Balázs vagy Gergő, talán egy múzeumban dolgozik, szőke és kék szeme van. Valaki ismeri?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyeségnek hangzik, de kb 3-4 évente visszatér az álmaimban és reálisan öregszik, tehát lehet,hogy él. Legutóbb egy múzeumi? séta alkalmával bukkant fel ma reggel, ő vezetett körbe, én egy gyerekcsoporttal voltam. Egy próbát megért.

2012. máj. 9. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hm... Próbáltál már álmodban beszélni vele? Mármint komolyan kérdezem.. Anno foglalkoztam azzal, hogy próbáltam befolyásolni, és a saját akaratom szerint formálni az álmaim. Azaz tudatos álmodás. Egyszer-kétszer össze is jött, csak hát nem vagyok egy kitartó személy, és csak kíváncsiságból csináltam, szóval... :D
2012. máj. 11. 22:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Minden ilyesmit megpróbáltam álmomban,biztosra mentem,felírtam több helyre is a nevét, címét,telefonszámát, minden adatát,de mikor felébredtem, abszolút nem emlékeztem semmire belőle, pedig direkt azért írtam fel...és fura volt,mert éreztem,hogy szép lassan ébredek fel és szentségeltem közben,hogy fokozatosan homályosulnak el a dolgok és ott fogom hagyni őt és nem emlékszem semmire abból,amit leírtam..
2012. máj. 17. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!