Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó férfi Peti a barátok köztből?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön ez a "tipikus 100ft osokat kunyeráló suttyó az aluljáróból" kinézete.
20/L
2014. jan. 25. 20:50
3/10 A kérdező kommentje:
a régi fekete gázabb volt.nyomi patkányképű kisfiú volt
2014. jan. 25. 20:52
5/10 A kérdező kommentje:
Egy kultúrműsor Hollywoodi színészekkel.
2014. jan. 25. 20:53
6/10 anonim válasza:
gratulálok. elcseszett egy csaj vagy te is. hogy elhet iylen nyomikra bukni?! hol van a régi dolog, hogy a férfias férfiakra buknak a lányok?!
7/10 A kérdező kommentje:
Irónia picim,irónia
2014. jan. 25. 20:56
9/10 anonim válasza:
picim??!! XD
köszi, nem jött át amugy nekem, mert manapság sokaknak bejön ez a fjata nyomi stílus.
23/F vagyok, szóval apicim titulus max fordítva esedékes...:D
10/10 anonim válasza:
a fekete amúgy jobb pasi volt! :DDDdd nekem ő még talán be is jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!