Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter?
HolywoodHírügynükég vagy Videómánia ?
Csajok ? :P
Utolsó,Dancsónak ez a szakmája,vagy mit tudom én( ilyesmivel foglalkozik).
Szirmai Gergő igen,inkább a kritikára hajaz,nem az élvezetre. Ellenben ezzel Dancsó(♡) nem tanítani akar,hanem bemutatni egy filmet,a saját szemszögéből. Humorosan. Ami a humort illeti,Dancsó Péternek zseniális humora van! Imádom a srácot!
#egyik válaszoló voltam,aki Dancsóra szavazott! :D
Dancsó Péter nem bemutatja a filmeket, csak fikázza őket... Nézzél már meg egy videót "szakszerűen" sorozatból!
Ezek nem kritikák, film bemutatók, hanem egy unatkozó trollocska művei és értelmes embereknek nem viccesek.
Hiányzik az egész film bemutatása a videóiból, de most nem a szakszerűtlenekre gondolok, hanem minden videójára... Ezzel szemben Gergő zseniálisan mutatja be a filmeket, és nem szólogat be a konkurenciáinak.... (Mint Dancsó)
Nézzétek végig ezt,ebben elmondja,mit szeretne elérni a videóival! [link]
31-es válaszoló voltam,még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!