Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szirmai Gergely vagy Dancsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter?

Figyelt kérdés

HolywoodHírügynükég vagy Videómánia ?

Csajok ? :P

#videó #blogger #Szirkmai
2014. máj. 17. 18:22
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó,Dancsónak ez a szakmája,vagy mit tudom én( ilyesmivel foglalkozik).

Szirmai Gergő igen,inkább a kritikára hajaz,nem az élvezetre. Ellenben ezzel Dancsó(♡) nem tanítani akar,hanem bemutatni egy filmet,a saját szemszögéből. Humorosan. Ami a humort illeti,Dancsó Péternek zseniális humora van! Imádom a srácot!

#egyik válaszoló voltam,aki Dancsóra szavazott! :D

2014. júl. 28. 15:47
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Dancsó Péter nem bemutatja a filmeket, csak fikázza őket... Nézzél már meg egy videót "szakszerűen" sorozatból!

Ezek nem kritikák, film bemutatók, hanem egy unatkozó trollocska művei és értelmes embereknek nem viccesek.

Hiányzik az egész film bemutatása a videóiból, de most nem a szakszerűtlenekre gondolok, hanem minden videójára... Ezzel szemben Gergő zseniálisan mutatja be a filmeket, és nem szólogat be a konkurenciáinak.... (Mint Dancsó)

2014. júl. 28. 16:06
 33/50 anonim ***** válasza:

Gergőtől pl. itt egy zseniális, elgondolkodtató videó:

[link]

Ugyan akkor olyat mint Péter "szakszerűen" kritikái bárki tud... Gergő is : [link]

2014. júl. 28. 16:29
 34/50 anonim válasza:
84%
Egyrészt egyáltalán nem egy műfajban dolgoznak, tehát nem értem a feltevést, hogy választani kellene. De, azért válaszolok :D. Szerintem Gergő (cukibb) intelligensebb és ért a filmekhez, tehát rá szavazok. De Dancsó Peti viszont vicces. Én mindkettőjüket követem, de ha választani kell, akkor inkább Szirmai Úrral találkoznék.
2014. aug. 11. 21:19
 35/50 anonim válasza:
17%
Dancsó Peti! Nagyon ért a filmekhez és első osztályú a humora! Engem Szirmai stílusa irritál elképesztően, érdekes, hogy vannak, akik pont fordítva érzik...
2014. aug. 11. 21:32
 36/50 anonim ***** válasza:
57%
Neked az miben nyilvánul meg, hogy Dancsó ért a filmekhez?! Fel nem tudom fogni...
2014. aug. 12. 03:44
 37/50 anonim ***** válasza:
75%
Sas Tamás
2014. aug. 12. 15:21
 38/50 anonim ***** válasza:

Nézzétek végig ezt,ebben elmondja,mit szeretne elérni a videóival! [link]

31-es válaszoló voltam,még mindig

2014. aug. 12. 20:51
 39/50 anonim válasza:
88%
Egyértelmű. Szirmai.
2014. aug. 12. 22:23
 40/50 szelena97 ***** válasza:
72%
Külsőre Dancsó..nemtudom, olyan szimpatikusabb arca van :D a szakszerűen videói azonban szerintem nagyon agyzsibbasztó...Szirmai humora jobban bejön:D
2014. aug. 12. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!