Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Küzdött már valaki hasonló "problémákkal"? (többi lent)
Nem nagyon tudok „haverkodni” fiúkkal, mert én mindig többet érzek, mint ők. Én valami egzotikus, gyönyörű teremtésre gondolok, ha valaki egy srácot hoz témába (még ha nem is ismerem). De az is példa, hogy pl. az utcán, ha valaki megfogja a kezem véletlenül, azt is egy erotikus érintésnek gondolom, és csak mosolygok.
Az évek során voltak fiú barátaim, de sajnos mostanában nem tartjuk a kapcsolatot.
Ismerősi köreim (és szerintem is) egy életvidám, cserfes, őszinte, megbízható, hűséges ember vagyok, aki kicsivel érettebb a koránál. Nem vagyok felszínes, önző, se hisztis… És önbizalmam is van, és azt is tudom magamról, hogy nem vagyok ronda.
16 éves vagyok, még nem volt barátom, sokan ennek könyvelik a „bajom”, de ez már régóta így van.
És ez szexuális téren is megnyilvánul…Ebben a korban már szokott általában mindenki intenzíven gondolni a szexre, de én nem bírom. Erotikus álmok, gondolatok, és egy fiú, arc nélkül…Vágyok egy szerelemre, egy társra…
És természetesen nem akarok csak egy jöttmenttel lefeküdni, lett volna rá lehetőségem, de nem éltem vele soha.
Szóval nem tudom..Sok barátnőm mondja, hogy kéne „szereznem” egy jó fiú baráttal, és akkor nem érezném olyan forrónak, ha egy fiúval vagyok.
Valaki küzdött már hasonló problémákkal? /kétségbeesett lány…
1. hát igen, néha :D de teljesen véletlen...vagy ha egy fiú rám néz...
2. ...
Jah, mindenki azt hiszi magáról, hogy érettebb a koránál.
És ezt szeretik is kiemelni. :D
TÉTEL: A gyakorikérdéseken minden 16+-3 éves lány érettebb a koránál, és ezt ki is hangsúlyozza. Ha ezt a szemére hányod, előveszik azt a szöveget, hogy "élted volna meg, amit én megéltem".
BIZONYÍTÁS: Itt a kérdésnél.
Nyugi, én olyan levelet kaptam, hogy
"Oké. Anyám eldobott születésemkor, apám "nevelt" fel egészen 9 éves koromig. Majd kikötöttem egy árvaházban. Nem tartottam a kapcsolatot a szüleimmel. Apám meghalt. Anyám ugyanolyan mint régen, és azóta vagy 50-szer átb*szott. Most meg itt vagyok, és más nevel...te jössz!"
:D
Értitek, te jössz... :D És ő mondja magára, hogy érett... És versenyezni akar az ilyenben..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!