Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy kislanykent nagyon szep voltam es 17 eves koromra fokozatosan csunya lettem?
Nagyon nem igazsag, ahogyan mulnak az evek fokozatosan csunyabb leszek. Kicsikent pont igy neztem ki, mint Balint Antonia kislanya: [link]
Azota a hajam is szepen besotetult, mára sotet barna.
Nem a hajszín dönti el, hogy valaki szép vagy csúnya, ráadásul ízlés kérdése. Magaddal nem vagy megelégedve, ez egyértelmű, de ettől lehet, hogy más nem így gondolja. Leginkább a kisugárzáson múlik a dolog szerintem, személy szerint én sem vagyok szép, vagyis nem tartom magam annak, de a környezetemben mégis annak érzem magam, mert pozitív a kisugárzásom és az emberek is ezt tükrözik vissza felém. :)
Egyébként azokon a napokon, amikor nem érzem jól magam a bőrömbe, olyan dolgokat teszek, amiknek köszönhetően ezen tudok változtatni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak próbálj ki pl. új frizuratippeket, rengeteg videót tudsz találni a neten erről, csináld meg a körmödet, esetleg tornázz kicsit, táncolj, stb. Ha leírod, hogy miért nem tartod szépnek magad és hogy milyen területen nem vagy elégedett, jobban tudok segíteni ha gondolod. :)
Addig is fel a fejjel! :)
21/L
nyomhatsz egy képet, nah megmondom, csak nem vagy rossz
F20
Azért egy 17 éves még nem öreg!!! Jó vicc!!!
Egyébként lehet, hogy most kamasz korban vagy é s gyönyörű nő leszel! Ne csüggedj!
A lányom csoda szép lány és voltak kissé csúnyább korszakai! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!