Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiak, kislányként néztek egy 23 éves lányra?
Figyelt kérdés
- Párválasztáskor hátrány a lány kora?
- Melyik korosztályból választottok elsődlegesen?
Kort is légy szíves, köszi!
2012. aug. 26. 10:39
1/22 Hole Hunter válasza:
Én mindenképp...de ez egyéniségtől is függ.
44/F
2/22 anonim válasza:
szexre nem, de komolyabb hosszabb kapcsolatra inkább 27-28 éves lányok, talán 25, szerintem, 28 F
3/22 A kérdező kommentje:
Szomorúan hallom. :(
2012. aug. 26. 10:42
5/22 anonim válasza:
Amikor a szüleim megismerkedtek anya, 18 éves volt apa pedig 27... és rá egy év múlva megszülettem. :P
6/22 anonim válasza:
23 évesen már azért talán felnőtt vagy. Ez kettőn múlik, szerintem nem olyan nagy a korkülönbség, én is ennyi voltam, amikor összejöttem a 31 éves volt párommal, azóta ex.
7/22 A kérdező kommentje:
Szóba jöhet komoly kapcsolat egy ilyen korú lánnyal, ha a lány komoly gondolkodású?
2012. aug. 26. 10:46
8/22 anonim válasza:
Ha éretten gondolkozik akkor nem kislányként tekintek rá.
33f
Ja és nincs is jobb mint egy 23 éves lány kemény melle... :-)
9/22 anonim válasza:
persze hogy jöhet, az nem ezen múlik, egy 23 éves lány szerintem már nem kis 14 éves tinipi@a
10/22 anonim válasza:
Igen, ha minden stimmel akkor igen!
Egy 23 éves már simán lehet érett nő, minden téren.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!