Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiak, kislányként néztek egy 23 éves lányra?
- Párválasztáskor hátrány a lány kora?
- Melyik korosztályból választottok elsődlegesen?
Kort is légy szíves, köszi!
31 évesen már nem jönnék össze 23 évessel komoly kapcsolatra.
De attól függ mennyire érett a lány, hogy gondolkodik hogy látja az életet, de tuti 100x átgondolnám.
Most viszont simán el tudnék képzelni vele komoly kapcsolatot, de most még 28 vagyok. Szóval 5 év az semmi.
jajj istenem nem a mell az elsődleges.
nem az számít.
az egész összhatás, külső belső egyaránt.
hiába van nagy melled ha mellette nem tetszik az arcod. vagy mellette dagi vagy...stimmt?
én egy 14 évest sem tekintek kislánynak akkor sztem annyi idősen egy 23 évest sem fogok :D
F19
igen általában ezt szoktuk mondani: "rendes, őszinte lány vagyok és szép." :)
vagy hasonlót.
csak kérdés miért mondjuk....és hogy megvalósul e a 2 fél között a kapcsolat a tuti kis duo az más kérdés.
Az nem 1 nap alatt derül ki, ahhoz meg kell kicsit ismerni a másikat.
hát igen, hogy adjak egy jó tanácsot, ne magaddal foglalkozz, h elég jó lennél-e, inkább azzal, h ő elég jó lenne-e neked...
tudod, te 23 évesen rugalmasabb, alkalmazkodóképesebb vagy, ő már nem biztos, h annyira, de ez egyénfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!