Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ti mit gondoltok arról, hogy egy fiatal lány hordjon melltartót vagy ne?
Ezt azért kérdezem, mert egy-két emberrel már beszéltem erről, és a vélemények elég megosztottak.
Tudom, hogy vannak egyesfajta pólók, ami megkövetelik a melltartó vagy egy top hordását, de nem mindegyik ilyen. Általában suliban van rajtam melltartó, de nyáron nem mindig.
Én egyébként személy szerint nem szeretek annyira melltartót hordani, de a mellem sem mondható kicsinek (van B-s és C-s melltartóm is) Mondták már azt is nekem, hogyha nincs rajtad, az kihívó, tulajdonképpen egy inger a férfi szem számára.
Nektek mi a véleményetek a melltartóhordásról? (természetesen olyan, akinek szépek a mellei és nem lógnak, tehát nincs mit takargatnia)
Lányoktól kérdezném ti milyen gyakran hordtok, és hány éves korotokban kezdtétek hordani?
14/L
Igen, én is úgy vagyok vele eddig, hogy hordok inkább... nem szeretem a "megjegyzéseket" hallgatni. Ahogy mondtam, csak most nyáron nem mindig van rajtam.
Úgy látom kb. ti is egyetértetek velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!