Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány csak fiatal hozzám képest! Mit tegyek?
A szomszéd lány tetszik, akit egyébként gyerekkorom óta ismerek mert már nagyon régóta itt laknak a felettünk lévő lakásban.A szülei is gyerekkorom óta ismernek és egyébként is megvan a jószomszédi viszony a 2 család közt.
Régen amikor kicsi volt akkor tetszettem neki( xD) azt tudom és egy időben sokat legyeskedett körülöttem, persze én akkor már középiskolás voltam ő meg még kisiskolás. Azóta fordult a kocka olyan téren h most nekem tetszik ő.
Egy ideje már nem láttam mert mostanában keveset voltam itthon, régen is beszéltem már vele.
Náluk festek a jövő héten úgyhogy jóformán minden nap látni fogom, ma láttam is mikor voltam át a munkát nézni.
A gond az hogy én ma-holnap 22 éves leszek ő meg csak 15 :S.
A szülei nem biztos (vagy biztos hogy nem) hogy örülnének kettőnknek mert ő fiatal és még a nővérét is nagyon féltik a fiúktól pedig ő már 18.
Alig bírtam levenni róla a szemem, annyit változott az elmúlt évek alatt.
Ha nem is most, de pár év múlva szeretném ha egy párt alkotnánk. Egyenlőre valahogy tartani kellene vele a kapcsolatot. Attól hogy szomszéd még nem látom minden nap.
Vélemények? Tudom hogy fiatal hozzám képest, főleg most.
Hát ha azt nézed hogy én amikor olyan idős voltam mint ő most, akkor ő még elsős v másodikos volt.
Én már dolgozok, kijártam a sulit, ő meg csak most kezdi a középiskolát.
Tudom hogy nem annyira sok mert az ő szülei és az én szüleim közt is van ennyi év vagy még több is. Soknak tűnik így hogy ő csak 15...
A te eseted annyival másabb hogy te már nagykorú vagy.
Ha tudsz úgy várni hogy nem teszel benne kárt, és ő is igy akarja szép jövőtök lehet.
De a te korodban még 4-5 év, nagy türelmi próba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!