Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti mit gondoltok arról, hogy egy fiatal lány hordjon melltartót vagy ne?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem, mert egy-két emberrel már beszéltem erről, és a vélemények elég megosztottak.

Tudom, hogy vannak egyesfajta pólók, ami megkövetelik a melltartó vagy egy top hordását, de nem mindegyik ilyen. Általában suliban van rajtam melltartó, de nyáron nem mindig.

Én egyébként személy szerint nem szeretek annyira melltartót hordani, de a mellem sem mondható kicsinek (van B-s és C-s melltartóm is) Mondták már azt is nekem, hogyha nincs rajtad, az kihívó, tulajdonképpen egy inger a férfi szem számára.

Nektek mi a véleményetek a melltartóhordásról? (természetesen olyan, akinek szépek a mellei és nem lógnak, tehát nincs mit takargatnia)

Lányoktól kérdezném ti milyen gyakran hordtok, és hány éves korotokban kezdtétek hordani?

14/L

#fiatal #melltartóhordás
2012. aug. 24. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom ha lány lennék a hülye fejemmel azt hinném, hogy ha persze lenne mellem és nem hordanék melltartót meg nem is lógna egy idő után fosnék lógni kezd anélkül xD szal most is azt mondom hordj.. :DD

18/f

2012. aug. 24. 22:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, én is inkább effelé hajlok, mármint hogy hordjak :)

Írta valamelyikőtök, hogy nehogy a beszólogatások miatt hordjam. Hidd el, nagyon kellemetlen, ha valaki szóvá teszi a dolgot vagy ha állandóan odanéz..

Köszi a válaszokat :)

2012. aug. 24. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Én 12 évesen kezdtem el hordani. minden nap hordok, mert így érzem jól magam. Egy 13 éves lány.
2012. szept. 13. 21:41
 14/14 anonim válasza:
100%
Előttem is irta valamelyikőtök, hogy a csöcstelenek is hordanak melltartót xD. hát ez nálunk is igy van kb. én személy szerint akkor érzem jól magam ha van rajtam mert én sem szeretem a megjegyzéseket .Szerintem otthon nem muszály de tárasaságban mindenképpen hordj :) ha persze úgy jobban érzed magad.
2012. szept. 13. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!