Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiket a '90-es években molesztáltak (kislányként)! Hogyan kezelték akkor az ügyeteket?
Nekem sajnos pocsékul. Én és anyám voltunk beállítva hazugnak, az apámnak pedig elhitték, hogy ártatlan, mert "mégis milyen apa tenne ilyet?" Ezt maga a bíró mondta. Pszichológusok is megvizsgáltak mindannyiunkat, de őket lefizette (ezzel el is dicsekedett anyámnak, mondván a válásnál így majd hozzá kerülök), így azt állították, hogy anyám gyógyszerfüggő, én pedig kóros hazudozó. Többször fellebbezett anyám, kért másik bírót, az nagy nehezen arra a következtetésre jutott, hogy csak akkor nem lehet láthatás, ha anyám lemond a gyerektartásról. Természetesen lemondott, de újratárgyalást kért, és a 3. bíró újabb pszichológiai vizsgálatot kért, azokat apám nem tudt lefizetni, kiderült, hogy 2 éves korom óta molesztált, de mivel "behatolás nem történt", ezért csak 500 méteres távol tartási végzést adott, de még csak szóba sem került, hogy lesitteljék a mocskot.
Csak azért lennék kíváncsi, hogy más ügyében hogyan jártak el akkoriban, mert manapság már (nagyjából) jól kezelik ezt, és érdekelne, hogy annó csak mi fogtunk ki ilyen szemétládákat, vagy tényleg mindenhol ilyen "középkori" volt ezzel kapcsolatban a felfogás? Egyébként akkortájt 4 éves voltam.
Én nem cisnáltam belőle ügyet, pár közeli ismerősömön kívül senki sem tudja min mentem keresztül. Jól vagyok. Az a szemét pedig daganatos beteg és már nem sok van neki hátra.
Még anya se tudja mi történt velem.
2 éves korod óta? uram isten,de beteg emberek vannak...
engem 11évesen piszkáltak meg 9 évesen,egyik sem esik a 90es években :D de szerencsére nem rokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!