Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (szokásos omegahím picsogás) Fel nem foghatom, hogy ezt mégis hogy gondolják?
Nem férfi szidás történt, csak helyreigazítás. Rossz topikban vagy, ha azt hiszed, hogy itt konkrétan minden férfit szidunk. Pusztán azokat, akik a kérdésben leírt mentalitással nyilvánulnak meg az oldalon. Ennyi történt. Miért érezted ezt ennyire magadénak, hogy rögtön támadásnak vetted?
btw. egy feminista nem oktat ki valakit, mert az udvarias akart lenni és a feminizmus nem mentalitás.
nem e? dehogynem. :D
De távol álljon tőlem. De én is futottam bele olyan lányba akivel hót udvarias voltam. Aztán megkaptam a ki vagy te vazzeg?, hogy elmertél hívni valahova
Ugyan így van olyan pasi aki ugyan így személyes sértésnek veszi ha nemet mondanak egy randira.
Szóval hülyék mindenhol vannak. :D
A túlzott feminizmus meg ezért nem jó, mert megy a nyálverés 20-30 között hogy legyél cafka, meg döntsd le a társadalmi korlátokat, meg tudsz te egyedül is gyereket nevelni stb... ja csak telik az idő utána meg megy a picsogás hogy a kutyának nem kell..
5. voltam
"hogy akkora veszteség a női nemnek"
Más prostizós emberkét nem ismerek, így magamból tudok csak kiíndúlni. Elöször is nem gyülőlöm a nőket, hanem csak haragszom pár életfelfogásukra.
Szüleim rendes, család centrikus embernek neveltek; én magamat jószívű, kedves humoros embernek tartom; munkatársaim- ismerősök is így vélekednek rólam. Nem vagyok egoista , sőt inkább a próbálok a mások kedvébe járni.
Ha volna szerelmem, tuti egy csomót hülyéskednék neki/ szórakoztatnám, imádnám, a kedvébe járnék, ha gondja van segítenék neki megoldani. Szeretgetném/ ölelgetném mint kisgyerek a kedvenc plüss maciját:) (kicsit furán nézne ki ez egy mackós, szemüveges, nyuszifogú szöke<néha bellül is> sráctól.
Szinte papucsként viselkednék, bár irányítani nem hagynám magam. Meg csalni nem tudnám, egyszerűen nem volna képem hozzá. Sokat járok a Balcsira, főleg nyáron; ha volna kivel akkor nem lenne unalmas, ugyan is még is jobb ha az ember fia egy kedves kis tünemény hölgyikével kajakozik, napozik, vizibiciglizik és strandlabdázik:) ráfektetném a matracra és a vízben toládoznám és gyengéden masszíroznám és toládoznám:)
Hobbiból kertészkedünk anyuékkal, és hát a kert egy része eperrel van beültetve. Szerintem kevés làny tudna ellen állni több tíz kilónyi gyönyörű piros, mézédes epernek:)
Van autóm is, mégha az csak Renault Thalia, de elvisz mindenhova, és nagyon kényelmes.
Szexnél szintén ügyelek arra hogy a partner is jól érezze magát, addig nem nyukszom még a csajszi is a csúcsra nem jut; nyalcsizni imádom, a szopcsit nem várom el:D
Egy mondatban: én törekednék hogy jól működő kapcsolatom legyen, bár már néha én sem tudom hogy némelyik lánynak mi kell. Persze aki az alfahímre vár, ami bunkózik vele, alárendeltként bánik a b.nőjével. Annak nem volnék az ideálus partnere.
Éshát mivel nem vagyok az a milliomos macsó akire ragadnak a lányok, sőt még félénk is vagyok, hogy kezdeményezzek; ezért kicsi az esélye hogy legyen valakim:(
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!