Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit gondoljak?
Figyelt kérdés
Story a következő:
Évek óta együtt vagytok màr együtt éltek. És egyik nap kijelenti hogy nem akar nyílvànosan csókolózni veled mert sokan vannak, meglátnak.
Őszintén! Mit gondoltok?
2014. ápr. 20. 20:32
1/7 A kérdező kommentje:
Eddig ez nem volt baj.
Most hírtelen az lett.
2014. ápr. 20. 20:33
2/7 anonim válasza:
Nézd, én olyan vagyok, hogy nem nyalom a barátnőm úton útfélen, tömegben... de az nem jelenti azt, hogy nem csókolnám meg akárhol, főleg, ha ő is akarja :)
Szóval ez így hülyeség. Szégyell téged?
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig nem szégyelt?
Eddig ez nem volt gond.
2014. ápr. 20. 20:34
4/7 anonim válasza:
Mielőbb járj ennek utána! Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy mi lehet ennek az oka, főleg, ha régebben oké volt a dolog.
5/7 anonim válasza:
Télleg baromság. Kérdezd meg őt.
Mogyi
6/7 A kérdező kommentje:
Én a baromságon 2 órája sírok.
Persze màr bocsánatot kért de nem tudom hova tenni.
2014. ápr. 20. 20:41
7/7 anonim válasza:
Így látatlanban nem akarok ítélkezni, mert én is kaptam már rossz tanácsot itt GYK-n. De szerintem ez olyan lehet, akár egy övön aluli ütés. Annyi kiderült, hogy nem vagy neki igazán fontos, mert valamilyen oknál fogva szégyell, nem szívesen mutatkozik veled mások előtt, tehát nem te vagy az igazi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!