Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat miatt öngyilkosságot elkövetni durva dolog vagy te is megpróbáltad?
jólvan b meg, látom minden normális gondolatra süket vagy!
próbáld ki, és akkor kiderül, hogy jó ötlet-e. tessék ezt akartad hallani? ^^
Ja én már kipróbáltam.... de Chuck Norris az apám szóval itt vagyok!!
Na de komolyra fordítva a szót, nem és hülyeség. Főként tinik csinálják ezt ami azért nagyobb baromság mint egy felnőtnél mert ők még életül elején vannak. Ez kb olyan mintha nem néznél végig egy filmet a moziban mert az első 5 másodperc nem tetszett. Később meg azért hülyeség továbbra is mert más szerelmed lehet az életben, de ha esetleg mégse mert tényleg számodra ő volt a nagy ő -sajna van ilyen- akkor is... az élet nem csak a szerelemről szól. Tele van más dolgokkal. LEgyen ez a gyerekvállalás vagy szexuális kalandozás, világjárás vagy tökmindegy,h mi. A lényeg,h ne csak a szerelemért élj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!