Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hadseregben hogy oldják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hadseregben hogy oldják meg a nemi életet?

Figyelt kérdés
Ha már nincs ott túl sok nő...
2009. dec. 26. 15:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%

"MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex.

Régen háborúknál meg szerinted az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem szexelhettek?? Amikor a hazáért meg az életükért küzdöttek nap mint nap... Bármit megadtak volna, hogy egyáltalán még valaha viszont láthassák a feleségüket, szerelmüket, családjukat, nem pedig nyávogtak, hogy jaaaj szegény én nem tudok dugni. Remélem ezt te sem gondolod komolyan..."

Te meg a saját témádban nem tudsz olvasni. Tanuld meg kiszűrni a számodra érdekes információt. Válaszoltam a kérdésedre, ott van elöl. Ja, bocs, hiszen te nem tudsz olvasni...

2009. dec. 26. 18:41
 22/34 A kérdező kommentje:

akkor mégegyszer írom: KIT ÉRDEKEL HOGY MI VOLT RÉGEN???

Van itt is egy írás: "Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!"

És te OFFoltál... (nagyrészben)

Leírtad a válaszodat jó köszi ENNYI. mit érdekel az engem hogy mi volt régen?

2009. dec. 26. 18:48
 23/34 A kérdező kommentje:

MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex

ennyit kellett volna írnod! olyan hihetetlen? lesz*rom a többit

Rajta kívül mindenkinek köszi a válaszokat

2009. dec. 26. 18:52
 24/34 anonim ***** válasza:
51%

Te egy undorito kis s.ggfej vagy, aki azt hiszi, hogy valaha ornagy lesz, de nem... fotiszteknek van eszuk is, nem csak faszuk... "A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért" - te ezt szegted meg....

Szoval aki irt neked egy ertelmes valaszt, azt nem kellene lehordanod azert, amiert hozzairt meg valamit, ami eszebe jutott a kerdesedhez. Egyebkent nem offolt, mert koze VAN a kerdesedhez. A masik meg az, hogy ez az oldal nem azert van, hogy csak a te kivancsisagod elegitse ki. Mas is olvassa a threadet, es neki ez lehetett pl. hasznos informacio.

Ennyi...

2009. dec. 26. 19:36
 25/34 A kérdező kommentje:
Na és ugyan miért szegtem meg? Mert vannak itt ilyen f*szfejek mint te?
2009. dec. 26. 20:18
 26/34 anonim ***** válasza:
51%

GONDOLKODJ MAR EL MAGAD FELETT!!! :@

elozo

2009. dec. 26. 20:42
 27/34 anonim ***** válasza:
51%
Köszönöm Előző nagyon rendes tőled!:) a kérdező meg kapja beXD
2009. dec. 26. 23:47
 28/34 anonim válasza:
100%
lehajolsz a szappanért és rájössz..ezért kell folyékony szappant vinni :D:D
2009. dec. 27. 08:35
 29/34 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

az a kettő meg akassza fel magát! (nem sokat vesztünk)

2009. dec. 27. 10:25
 30/34 anonim ***** válasza:
51%
Csak utánad!
2009. dec. 27. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!