Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadseregben hogy oldják meg a nemi életet?
"MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex.
Régen háborúknál meg szerinted az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem szexelhettek?? Amikor a hazáért meg az életükért küzdöttek nap mint nap... Bármit megadtak volna, hogy egyáltalán még valaha viszont láthassák a feleségüket, szerelmüket, családjukat, nem pedig nyávogtak, hogy jaaaj szegény én nem tudok dugni. Remélem ezt te sem gondolod komolyan..."
Te meg a saját témádban nem tudsz olvasni. Tanuld meg kiszűrni a számodra érdekes információt. Válaszoltam a kérdésedre, ott van elöl. Ja, bocs, hiszen te nem tudsz olvasni...
akkor mégegyszer írom: KIT ÉRDEKEL HOGY MI VOLT RÉGEN???
Van itt is egy írás: "Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!"
És te OFFoltál... (nagyrészben)
Leírtad a válaszodat jó köszi ENNYI. mit érdekel az engem hogy mi volt régen?
MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex
ennyit kellett volna írnod! olyan hihetetlen? lesz*rom a többit
Rajta kívül mindenkinek köszi a válaszokat
Te egy undorito kis s.ggfej vagy, aki azt hiszi, hogy valaha ornagy lesz, de nem... fotiszteknek van eszuk is, nem csak faszuk... "A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért" - te ezt szegted meg....
Szoval aki irt neked egy ertelmes valaszt, azt nem kellene lehordanod azert, amiert hozzairt meg valamit, ami eszebe jutott a kerdesedhez. Egyebkent nem offolt, mert koze VAN a kerdesedhez. A masik meg az, hogy ez az oldal nem azert van, hogy csak a te kivancsisagod elegitse ki. Mas is olvassa a threadet, es neki ez lehetett pl. hasznos informacio.
Ennyi...
GONDOLKODJ MAR EL MAGAD FELETT!!! :@
elozo
köszi a válaszokat!
az a kettő meg akassza fel magát! (nem sokat vesztünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!