Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadseregben hogy oldják meg a nemi életet?
az régen volt... ennyi. nem ez a kérdés hogy hogy oldották meg régen...
Ha megkérdezik hogy hány óra nem azt mondod hogy töltött káposzta. nemde?
"MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex. "
Tanulj meg olvasni...
"Régen háborúknál meg szerinted az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem szexelhettek?? Amikor a hazáért meg az életükért küzdöttek nap mint nap... Bármit megadtak volna, hogy egyáltalán még valaha viszont láthassák a feleségüket, szerelmüket, családjukat, nem pedig nyávogtak, hogy jaaaj szegény én nem tudok dugni. Remélem ezt te sem gondolod komolyan..."
a saját irományodból nem tudsz idézni?
A régi háborúknál egy csomószor megerőszakolták a katonák a nőket...
akkor se voltak nagyon mások...
"az a sok kis vakarék is azért dug, mert túl jó a dolguk."
Mer' aztán 50 éve mindenki szűz volt 20 éves koráig, mi? Hát nézz utána, sokkal korábban szültek a nők, mint most. Sokkal korábban kezdték.
Az eredeti kérdésre a válasz: keresnek a környéken valakit akivel lefekhetnek, vagy ha ez nem megy, akkor ott vannak egymásnak. :D
Ma is simán megerőszakolják a nőket pl: Irakban állomásozó amerikai katonák.
Egy szolgálatot teljesítő katonát kéne erről megkérdezni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!