Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadseregben hogy oldják meg a nemi életet?
MAnapság ha nem bevetésen vannak én úgy tudom, hogy van néha kimenő. De ez vkinek a saját döntése, hogy beáll a hadseregbe, és gondolom tudja, hogy mivel jár és ott nem az első a szex.
Régen háborúknál meg szerinted az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem szexelhettek?? Amikor a hazáért meg az életükért küzdöttek nap mint nap... Bármit megadtak volna, hogy egyáltalán még valaha viszont láthassák a feleségüket, szerelmüket, családjukat, nem pedig nyávogtak, hogy jaaaj szegény én nem tudok dugni. Remélem ezt te sem gondolod komolyan...
ki beszél itt "Régen"-ről?
A XXI. században élünk ahol már a 13 évesek is dugnak!
Én írtam azt, hogy mi volt régen. Ha nem vetted volna észre a válasz a "manapsággal" kezdődik.
Egyet értek az uccsóval. Túl jó dolguk van. Menne az összes harcolni a hazáért sírva rohannának haza anyucihoz nemhogy a dugáson járna az eszük:PXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!