Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? (többi lent! )
Itt igazából a kérdezők nem nagyon fogadják meg a tanácsokat. Azt remélik, hogy valaki majd azt mondja, amit hallani akarnak, de nem. De azért gondolom egy kicsit segítenek a válaszok.
Szerintem igazából ez a válaszadóknak jobb. Adhatnak tanácsokat, és jobb érzéssel tölti őket el, hogy segíthetnek. És azt gondolják, hogy más majd nem esik bele az ő hibájukba.
Én kb 6 kérdést tettem fel eddig, ebből 3 inkább a női viselkedés bizonyos formáinak megértésről szólt mint inkább a tanács kéréséről és mint ilyen a válaszok sokat segítettek hogy megértsem hogy mi játszódik le egy csaj fejében
A másik három az tanács kérés volt, kettőben nem, mert nagyon lehetőségem se volt gyakorlatba ültetni a tanácsokat. Egy meg work in progress, azaz folyamatban van. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!