Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmomban mindig találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Királyfi, folyton megmosolyogtatsz! :D

Viszont itt határt kell szabnom az álmaidnak.. a művészetben is igen válogatós vagyok, sajnos vagy nem sajnos, az irodalom sosem volt a kedvencem, de ha valaki kikérte a véleményem, vagy direkt küldött egy népszerűbb verset, vagy talán saját novellát, azt elolvastam és véleményeztem. :)

Örülök neked királyfi, hogy idevonzott minket mégis valami, és hogy ilyen hívogató kérdéssel csaltál ide! :)

Titokzatosságom és bimbózó kapcsolatunk nyilvánossága pedig szoros összefüggésben áll! :)

2014. máj. 3. 03:42
 52/64 A kérdező kommentje:

:D Királylány. :D Hát, eléggé nyilvánosra sikeredett. :D

Királylány, benned milyen érzelmek kavarognak? Szerinted ez csak móka, vagy tényleg van benne tündérmese?

2014. máj. 3. 03:47
 53/64 anonim ***** válasza:

Nyilvánosan kérdőjelezzem meg a tündérmesék valódiságát? Ezt a gyermekiségüket nem feledők nevében igazán szomorúnak gondolnám.

Viszont közben 80%-osra változtam! Ez jelent valamit, remélem te is egyre megbízhatóbbnak érzel! :D

2014. máj. 3. 03:51
 54/64 A kérdező kommentje:

Akkor úgy érzed, van benne valami tündéri? Én érzek valamit, csak az előítéletek miatt, és a válogatós királyfi racionális oldala miatt vegyesen érzek. :D

Hát, lehet, hogy közrejátszott az, hogy minden válaszod felpontoztam. :P

2014. máj. 3. 03:55
 55/64 anonim ***** válasza:

Itt is vegyes a kép, de honnan is tudhatnánk ezt biztosra betűhalmazokból és néhány információból? :D

Na de királyfi.... szemeim látják, hogy egyik válaszom sincs értékelve! :D

2014. máj. 3. 03:59
 56/64 A kérdező kommentje:

Igaz-igaz... :D

Pedig én az összesnek adtam egy pacsit! :O

De királylány, mi lesz a tündérmesével? Lesz következő epizód? Mi lesz, ha törlik ezt a kérdés?

2014. máj. 3. 04:02
 57/64 anonim ***** válasza:

Királyfi... úgy ismertél meg soraimból, mint akinek egyéjszakás kalandjai vannak? :( :D :D

Szerintem a tündérek is nagyon szeretnék a következő epizódot! :) De ha most hirtelen megszakadna minden, tudd királyfi, hogy bármi áron megtalálnálak, ha ehhez kérdést kellene kiírnom, megtenném, remélem felsmernélek a sok száz udvarló közül... de remélem azt is, hogy nem tűnik el nyomtalanul ez a csodálatos éjszaka és valóban lesz folytatása! :D

2014. máj. 3. 04:07
 58/64 A kérdező kommentje:

Hahah, megnevettettél most nagyon! :D :D

Oh, királylány, olyan kedves vagy! ^^

Sok száz udvarló... El is hiszem, te szegény királylány, hogy mit kell átélned. :D

Privát üzenettel meglehetne menteni a mesénket, de ez a királyfi tudod milyen megfontolt, nem mer írni, mert sosem szokott ráírni "királylányokra"... :S

2014. máj. 3. 04:11
 59/64 anonim ***** válasza:
Dehát ez a királyfi feladata! :( Hogy nézne az ki ha a királylány futna a királyfiért... ó, hát ez már nem megfontoltság.. ugyanannyira anonimkirályfiklányok maradunk, csak kapunk egy azonosítót... vagy ennyire nem vagyok fontos? :( Dehát ez nem lehet szomorú mese!
2014. máj. 3. 04:15
 60/64 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a királyfi feladata. :(

De igaz, anonim marad. Akkor ez az jelenti, hogy írnom kellene neked egy privát üzenetet? :D

2014. máj. 3. 04:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!