Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?
Királyfi, folyton megmosolyogtatsz! :D
Viszont itt határt kell szabnom az álmaidnak.. a művészetben is igen válogatós vagyok, sajnos vagy nem sajnos, az irodalom sosem volt a kedvencem, de ha valaki kikérte a véleményem, vagy direkt küldött egy népszerűbb verset, vagy talán saját novellát, azt elolvastam és véleményeztem. :)
Örülök neked királyfi, hogy idevonzott minket mégis valami, és hogy ilyen hívogató kérdéssel csaltál ide! :)
Titokzatosságom és bimbózó kapcsolatunk nyilvánossága pedig szoros összefüggésben áll! :)
:D Királylány. :D Hát, eléggé nyilvánosra sikeredett. :D
Királylány, benned milyen érzelmek kavarognak? Szerinted ez csak móka, vagy tényleg van benne tündérmese?
Nyilvánosan kérdőjelezzem meg a tündérmesék valódiságát? Ezt a gyermekiségüket nem feledők nevében igazán szomorúnak gondolnám.
Viszont közben 80%-osra változtam! Ez jelent valamit, remélem te is egyre megbízhatóbbnak érzel! :D
Akkor úgy érzed, van benne valami tündéri? Én érzek valamit, csak az előítéletek miatt, és a válogatós királyfi racionális oldala miatt vegyesen érzek. :D
Hát, lehet, hogy közrejátszott az, hogy minden válaszod felpontoztam. :P
Itt is vegyes a kép, de honnan is tudhatnánk ezt biztosra betűhalmazokból és néhány információból? :D
Na de királyfi.... szemeim látják, hogy egyik válaszom sincs értékelve! :D
Igaz-igaz... :D
Pedig én az összesnek adtam egy pacsit! :O
De királylány, mi lesz a tündérmesével? Lesz következő epizód? Mi lesz, ha törlik ezt a kérdés?
Királyfi... úgy ismertél meg soraimból, mint akinek egyéjszakás kalandjai vannak? :( :D :D
Szerintem a tündérek is nagyon szeretnék a következő epizódot! :) De ha most hirtelen megszakadna minden, tudd királyfi, hogy bármi áron megtalálnálak, ha ehhez kérdést kellene kiírnom, megtenném, remélem felsmernélek a sok száz udvarló közül... de remélem azt is, hogy nem tűnik el nyomtalanul ez a csodálatos éjszaka és valóban lesz folytatása! :D
Hahah, megnevettettél most nagyon! :D :D
Oh, királylány, olyan kedves vagy! ^^
Sok száz udvarló... El is hiszem, te szegény királylány, hogy mit kell átélned. :D
Privát üzenettel meglehetne menteni a mesénket, de ez a királyfi tudod milyen megfontolt, nem mer írni, mert sosem szokott ráírni "királylányokra"... :S
Tudom, hogy a királyfi feladata. :(
De igaz, anonim marad. Akkor ez az jelenti, hogy írnom kellene neked egy privát üzenetet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!