Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmomban mindig találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

A királylány is sokat utazik... az egyik helyen értelmesebb királylányt faragnak belőle, a másikon pedig megnyugodhat. De te úgy érzem más okból kifolyólag utazol sokat... Jól érzem?

Szerintem sajnos nem ez lesz az utolsó nehéz csavar. A királylányok és királyfik is bizonyára válogatósak. :( :)

2014. máj. 3. 02:26
 42/64 A kérdező kommentje:

Akkor jól sejtettem ebből a mondatodból, hogy oktatási okok miatt nem otthon laksz: "akiről a bezárt lakhelyem szobájában álmodozom". :P

Én is oktatási okok miatt utazom sokat egyelőre. :P

Örülök, hogy a királylánynak is van egy harmonikus környezete, ahol lelkiekben is épülhet!

Hmm, királylány, hasonlóan gondolkodsz, mint én... Az utolsó mondatod olyan, mintha én írtam volna. Az igazi királylányok és királyfik válogatósak, nem érnek be illúziószerű antikirálylányokkal és királyfikkal. Nem azért igazi királyfik és királylányok, hogy csak úgy akárki elvigye őket. De egy tündérmesében nincs lehetetlen, nem tudni. :P :D

2014. máj. 3. 02:34
 43/64 anonim ***** válasza:

Az életem is megváltozna, hiszen a szemem előtt válhatna valóra egy igazi tündérmese!

Viszont a tollamból származó idézet nem volt szándékosan telecsempészve ilyesmi tartalommal, de te ezen is sikeresen túljutottál! :D Igazán talpraesett és türelmes királyfi lehetsz! :) Viszont mily megtévesztő ez a szombati utazás! Én csak vasárnap szoktam.

2014. máj. 3. 02:40
 44/64 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha a tündérmesénk valóra válna, akkor az egész életem megváltozna. Én úgy érzem, hogy amikor a tündérmesém valóra válik majd, akkor fog igazán teljes lenni az életem, ekkor fog értelmet nyerni igazán az életem, a tündérmese nélkül elérhetek bármit; anyagiak, hírnév, tisztelet, sosem leszek boldog. Muszáj hinni a tündérmesékben, hogy túléljük a zord és rideg nagyvilágot. :P

:D Általában így van.

Holnap már vasárnap van. :P

2014. máj. 3. 02:45
 45/64 anonim ***** válasza:

Ó királyfi, nagyon furfangos vagy! :D Igazad van! De még vár ránk egy újabb álom, melyben talán újabb részletek is kiderülnek rólam!

Királyfi.. tudod, én is nagyon boldog lennék ha megtalálna az igazi királyfi! Viszont vigyáznunk kell, nehogy mások is beleüssék az orrukat! Ez egy nyilvános mese lett! Vagy te másokra is gondolsz, hátha ezen keresztül elkezdenek majd hinni a mesékben, és hittel tekintenek a jövőre, hogy őket is megtalálhatja a hozzájuk illő királyfi, és a királylány? Milyen nagylelkű! :D

2014. máj. 3. 02:53
 46/64 A kérdező kommentje:

Hmm, már kíváncsian várom, hogy mit fogok álmodni ma éjjel!

Királylány, ne aggódj, mások nem üthetik bele az orrukat. Én csak rád gondoltam, másokra nem. Lehet, hogy itt minden anonim és sokan írnak, de én érzem a betűk, szavak, mondatok mögött lévő személyt és most azt érzem, hogy egy királylánnyal beszélgetek; lehet, nem az én királylányom, de biztos, hogy királylány vagy, érzem!

Én nem aggódom; abban biztos vagyok, hogy az én királylányomat nem rabolhatja el senki, mert neki csak az ő királyfija kell!

Ha valaki ezt elolvassa, akkor az vicces lesz. :D De kívánom neki is, hogy higgyen a tündérmesékben. :D

2014. máj. 3. 03:00
 47/64 anonim ***** válasza:

Ó királyfi, ezzel a finom kiegészítéssel most hirtelen olyan távolinak éreztelek! :( De remélem, hogy ha nem te lennél a királyfim, akkor az igazi véletlenül erre jár, vagy hamarosan megtalál..mindkettőnket!

Szerintem aki nézegeti az általa megválaszoltakat, vagy aki visszakeresi a korábbi kérdéseket és látja ezt a sok kommentet, az benéz! Ezúton üdvözlök minden kis meseolvasót! :D

2014. máj. 3. 03:07
 48/64 A kérdező kommentje:

Nee, szeretnélek közelinek érezni téged, királylány! :(

Úgy érzem, hogy van benned művészi hajlam, érzékeny királylány vagy! Szerintem értékelni fogod ezt a tündérszerű zenét Camille Saint-Saëns-től! Én ezt hallgatom most, hogy tündérmese érzelmeket keltsek magamban, ha te is ezt hallgatod most (ha tetszik), akkor kicsit közelebb kerül a királylány és királyfi egymáshoz!

https://www.youtube.com/watch?v=AsD0FDLOKGA

Bárcsak te lennél a királylányom! Hmmm. Te mit gondolsz? A válogatós királylány és királyfi mit szólna egymáshoz?

2014. máj. 3. 03:12
 49/64 anonim ***** válasza:

Érzékeny vagyok az egyszer biztos, de hogy művészi... sajnos ezt a szépséget nem tudnám eljátszani egy hangszeren sem. Viszont lehetséges, hogy másban kibontakozhatna tehetségem, keresés útján bármi lehetséges!

Királyfi, azt szeretnéd ha ez a csoda érzelmeket váltana ki belőled? Ó, én most vidámabbra vágynék, valamire ami közben becsukom a szemem és tündérek táncolnak örömükben, hogy két, gyermekiségét nem feledő királyfi és királylány egymásra talált!

Szerintem ez sok dologtól függhet. Sajnos túlzott előítélettel rendelkezem az ezen oldalon megjelenő emberek felé... egyáltalán én minek vagyok itt? Csodálkozom néha.

De az biztos, hogy értelmed csillogni látszik, így biztosan csodás királyfi lehetsz! :D

2014. máj. 3. 03:23
 50/64 A kérdező kommentje:

Oh, művészi mivoltodat nem a zenével kapcsolatban értettem. Csak érzem, hogy van benned nyitottság és érzékenység a művészet iránt; tudsz értékelni egy festményt, egy komolyzenei művet, egy verset, stb.

Királylány, ez a mű engem magával ragad és úgy érzem, mintha egy tündérmesében repkednék a virágok közt. ^^ :D

Ez olyan szép volt: "tündérek táncolnak örömükben, hogy két, gyermekiségét nem feledő királyfi és királylány egymásra talált"! Királylány, királylány. Olyan titokzatos vagy, mint a holdfényben táncoló tündér.

:D Na, az előítéletek és sztereotípiák engem is elértek az oldal közönségével kapcsolatban. :D Effektíve én sem tudom, hogy miért bóklászok itt... :D Viszont a tündérmese szempontjából azért, hogy összefuthassak egy királylánnyal. :P

2014. máj. 3. 03:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!