Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?
ez a kérdés poén. ezt te sem gondolhattad komolyan!
pedig akár én is lehetnék ezek alapján, de inkább neee.
5ös vagyok.
hosszú barna haj és vékony testalkat stimmel. a tündért már mondták rám, de az aprócskánál nagyobbra nőttem. bár attól függ mihez képest. ó, mily szép lenne ha rólam álmodnál, te ugyanannyira titokzatos kérdésfeltevő lény!
Az aprócskát nem úgy értem, hogy 160cm alatt van. :P Ezt valahogy úgy tudnám leírni, hogy a személyisége, a lelke, a belső kisugárzása, valamint a karcsú testalkat összessége fejezi ki számomra női gyengédségét, törékenységét, akárcsak egy gyönyörű, finom porcelán törékenysége. Kedves arca és tekintete simogató tavaszi szellő lelkemnek.
Oh, kedves #5ös, bárcsak te volnál a lány az álmomból, soha, de soha nem engednélek el! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!