Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmomban mindig találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim válasza:
A hosszú barna haj megvan:D De a többi...:D Tündérnek csöppet nagy lennék:DD Nincs akkora tündérszárnyacska amivel repkedhetnék az álmodban xDDD
2014. máj. 2. 18:24
 12/64 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ciki vagy.
2014. máj. 2. 18:50
 13/64 anonim ***** válasza:

5ös, 9es én vagyok.

szerintem vicces :D

2014. máj. 2. 19:42
 14/64 A kérdező kommentje:

#11, akkor nem te vagy az. :P

#12, szerinted érdekel a véleményed? Segítek neked; nem. ;)

Nőnek érzed magad, vagy transzferszita vagy?

#5 & #9, miért vicces és miért nem ciki?

2014. máj. 2. 19:58
 15/64 anonim ***** válasza:

5,9,13 vagyok :D

azért nem ciki mert.. fú. talán azért mert gondolom nem gondolod azt hogy megrekedtél a középkorban és/vagy hordasz földig érő bőrkabátot karddal és beszélsz így 0-24ben.

egyébként lehet azért is gondolom inkább viccesnek, mert van egy ismerősöm akinek akkora szövege van, és olyan szavakat használ amiket egy átlag ember nem, mert túl furának tartaná, de őt mindenki szereti és mindig képes az embert megnevettetni, és már hozzánőtt ez a furcsa szövegelés és bolondozás. lehet hogy hozzá hasonlítottalak, vagy ebből indultam ki. szóval vicces. és anonim egyébként is.

2014. máj. 2. 22:48
 16/64 A kérdező kommentje:

Megnevettettél, #5,#9,#13! :D

Kár, hogy nem a tiéd a #7 hozzászólás, és kár, hogy nem a #11 hozzászólás a tiéd a #9-es helyett, mert akkor nem csak tündér lennél, hanem egy csinos prímszámsorozat is! ^^ :P

Egy érdekes kérdés merült fel bennem; nem lehet, hogy én ő vagyok? :O

Egyébként nem szeretem a középkort. :S

2014. máj. 2. 22:55
 17/64 anonim ***** válasza:

remélem azért egy csinos nemprímszámsorozatnak még elmegyek.. :D

neem, biztosan nem ő vagy. őt ezer közül is felismerném még egy ilyen oldalon is. ennyire meg nem tudja visszafogni magát :D

2014. máj. 2. 23:01
 18/64 A kérdező kommentje:

Tudod mit? Így is gyönyörű vagy, mert ez számsorozat, mindig 4-el növekszik és a 4 a kedvenc számom! ^^ Te jó ég, csak most vettem a lapot! :O Ez volt a meglepetésed számomra: egy 4es szám! Köszönöm szépen! ^^

Hát, inkább remélem, hogy ő nem én vagyok. :D Nem szívesen futnék össze itt ismerősökkel. :P

2014. máj. 2. 23:06
 19/64 anonim ***** válasza:

de az 5,9,13 után megszakadt! hmm, akkor a 4es szám a tündérmeséd folytatásának fontos eleme lett? ó, örülök hogy hozzájárulhattam a lovestorydhoz! remélem ha könyvet írsz egyszer, akkor megemlítesz benne! :)

én se szívesen futnék itt össze ismerőssel, de 1000% hogy nem ő vagy :D

2014. máj. 2. 23:09
 20/64 A kérdező kommentje:

Nem teljesen. Mert a #15. (következő) hozzászólásodnak is van köze a 4es számhoz. Ha most nem válaszolnék, akkor a #19 hozzászólásból lenne a #15. 19-ből 15, az 4 (hú, de okos vagyok). Ez volt a negyedik kis matekozás, innentől már nem lehet folytatni, itt tényleg megszakadt. De valójában nem szakadt meg, mert így kialakult a bűvös 4-es kör, minden 4, varázslatos, akár egy tündérmese. Nem lehet, hogy tényleg te vagy az a lány? :O :P

Remélem, hogy igazad van. :D Rólam senki sem gondolná, hogy itt írok most éppen... :D De, ahogy empatikus képességemmel az írásod alapján elképzeltem a személyiséged, úgy érzem, hogy nem ismerjük egymást igaziból. :P

2014. máj. 2. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!