Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?
Nem, nem létezik ilyen tündérmese, ezért írtam meg ezt a tündérmesét, ahol a királyfi hívószavára előbukkan a királylány! Igaz, a 3-as a bűvös szám, "3 a magyar igazság", de az én világomban a 4-es a bűvös szám, ezért átírtam. :P
Szerintem életkorban nem egyezünk, viszont úgy érzem, maximum 4 év lehet a korkülönbség, vagy kettő (mert 2^2=4). :D
Szóval igen, ez egy modern, XXI. századi tündérmese lett. :O :P
Hmm, ez egy jó kérdés... Vagy egy intelligens 3 évvel fiatalabb lánytündér vagy, vagy 3 évvel idősebb már inkább hölgytündér, mint lánytündér. Nekem is van egy megérzésem. :P Szerinted te vagy a páratlan, vagy én?
Szerintem belefér egy kis tévedés, a mesékben mindig van egy kis csavar.
Ezek szerint te páros vagy, igaz? :P
Én egy olyan királyfi vagyok, aki nem hisz a lehetetlenben, szóval a távolság, a magasság (mondjuk ezt kifejezetten imádom), a nagy sárkányok, a boszorkányok, nem tántorítanak meg!
Igaz, hogy páratlan vagyok, de az életkorom páros. :D Ezt a kis exhibicionista megjegyzést nem hagyhattam ki. :P
A távolság Magyarországon belül nem gond, már hogyha Magyarországon lakunk mindketten. :D
néhány hozzászólással előrébb nekem is eszembe jutott, de gondoltam nem a királylánynak kell felvágni ilyenekkel :D a királyfinak kell ezt éreznie hogy páratlan királylányra talált-e :D magyarországi tündérmeséről van szó, hmm szűkül a kör.
ez meglepő. lehetséges hogy neked lesz igazad. 2, vagy 4. viszont ha páratlan lennék...akkor páratlan páros lennénk!
de így... érzem egyre több közös pontot találunk! :D
de ki lehet az idősebb? ;)
Hahah! :D Titokzatosnak tűnsz, királylány! :D
Egész pontosan 93027.44 km²-rel szűkült a "kör"! Vicces lenne M.o. ha kör alakú lenne. :O :D
Úgy érzem, nekem lesz igazam és 4, vagy 2 év lesz a korkülönbség. :P
Most elbizonytalanodtam és nem tudom, ki az idősebb. :S
Persze, hogy vannak közös pontos, hisz ez egy tündérmese! És még több közös pontot is tudnánk találni! A tündérmesékben nincs lehetetlen. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!