Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álmomban mindig találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmomban mindig találkozok egy titokzatos lánnyal, de még nem találtam meg. Itt vagy, szerelmem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 00:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
:D nagyon ügyes vagy! legalább már tudom hogy 10 éves elmúltál! :D hmm, nézzük csak, létezik-e olyan tündérmese amiben a királyfi(?) hívó lágy szavára előbukkan a királylány(?)... nem, de ettől is különleges, hiszen továbbléptünk, itt már nem a 3-as, hanem a 4-es szám a nyerő! :D akkor életkorban sem kell hogy ugyanannyik legyünk, manapság már egy 40 éves nőnek is lehet 20 éves barátja... bár ez nem jelenti azt hogy 40 vagyok :D fú, az nagyon rossz lenne. de akárhogy is nézzük ez már mindenképp egy modern mese. internetes tündérmese.
2014. máj. 2. 23:46
 22/64 A kérdező kommentje:

Nem, nem létezik ilyen tündérmese, ezért írtam meg ezt a tündérmesét, ahol a királyfi hívószavára előbukkan a királylány! Igaz, a 3-as a bűvös szám, "3 a magyar igazság", de az én világomban a 4-es a bűvös szám, ezért átírtam. :P

Szerintem életkorban nem egyezünk, viszont úgy érzem, maximum 4 év lehet a korkülönbség, vagy kettő (mert 2^2=4). :D

Szóval igen, ez egy modern, XXI. századi tündérmese lett. :O :P

2014. máj. 3. 00:08
 23/64 anonim ***** válasza:
hmm. ahogy elmémben a gondolattal játszadozom, hogy te lennél a királyfi.. az az érzésem támadt, hogy pontosan 3 év lehet közöttünk. szerinted kinek a javára? nekem van egy tippem. de gondolj bele milyen csúfos mese lenne ha mindketten tévednénk az életkort illetően, vagy belefér ennyi? talán eljött az ideje a vicces meséknek!
2014. máj. 3. 00:26
 24/64 A kérdező kommentje:

Hmm, ez egy jó kérdés... Vagy egy intelligens 3 évvel fiatalabb lánytündér vagy, vagy 3 évvel idősebb már inkább hölgytündér, mint lánytündér. Nekem is van egy megérzésem. :P Szerinted te vagy a páratlan, vagy én?

Szerintem belefér egy kis tévedés, a mesékben mindig van egy kis csavar.

2014. máj. 3. 00:33
 25/64 anonim ***** válasza:
szerintem te lehetsz a páratlan. nem? :D de remélem ez nem akadályoz meg abban hogy küzdj a királylányért! ahogy a távolság sem! a királyfik nem ismernek akadályt. ehhez a részlethez ragaszkodom, minden mesében bátor és kitartó a királyfi. még a sárkánnyal is megküzd.
2014. máj. 3. 00:39
 26/64 A kérdező kommentje:

Ezek szerint te páros vagy, igaz? :P

Én egy olyan királyfi vagyok, aki nem hisz a lehetetlenben, szóval a távolság, a magasság (mondjuk ezt kifejezetten imádom), a nagy sárkányok, a boszorkányok, nem tántorítanak meg!

2014. máj. 3. 00:43
 27/64 anonim ***** válasza:
igen. :) viszont kell hogy legyen valami csavar itt is. biztosan a távolság lesz az... félek, hogy legalább egy folyó választ el minket, ha nem kettő, melyeknek nagy a sodrása..
2014. máj. 3. 00:49
 28/64 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy páratlan vagyok, de az életkorom páros. :D Ezt a kis exhibicionista megjegyzést nem hagyhattam ki. :P

A távolság Magyarországon belül nem gond, már hogyha Magyarországon lakunk mindketten. :D

2014. máj. 3. 00:56
 29/64 anonim ***** válasza:

néhány hozzászólással előrébb nekem is eszembe jutott, de gondoltam nem a királylánynak kell felvágni ilyenekkel :D a királyfinak kell ezt éreznie hogy páratlan királylányra talált-e :D magyarországi tündérmeséről van szó, hmm szűkül a kör.

ez meglepő. lehetséges hogy neked lesz igazad. 2, vagy 4. viszont ha páratlan lennék...akkor páratlan páros lennénk!

de így... érzem egyre több közös pontot találunk! :D

de ki lehet az idősebb? ;)

2014. máj. 3. 01:02
 30/64 A kérdező kommentje:

Hahah! :D Titokzatosnak tűnsz, királylány! :D

Egész pontosan 93027.44 km²-rel szűkült a "kör"! Vicces lenne M.o. ha kör alakú lenne. :O :D

Úgy érzem, nekem lesz igazam és 4, vagy 2 év lesz a korkülönbség. :P

Most elbizonytalanodtam és nem tudom, ki az idősebb. :S

Persze, hogy vannak közös pontos, hisz ez egy tündérmese! És még több közös pontot is tudnánk találni! A tündérmesékben nincs lehetetlen. :P

2014. máj. 3. 01:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!