Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni. Szerintetek ez több vagy nincs benne semmi?
Jó ideje levelezek egy illetővel (nagyon régóta). Nem jött szóba, hogy lehetne köztünk valami. Most van valakim. Viszont, akivel levelezek most találkoznánk. Viszont ez kicsit bonyolult. Eleve sokat kéne utaznia és nem is lenne olcsó.
Szerintetek áldozna rá ha nem akarna semmit? Nem akarnám megbántani.
Nem akarom beállítani magam sehogy.
A levelezés teljesen hétköznapi dolgokról és vélemény ütköztetésekről szól mindenféle témában. 1X se jött szóba, hogy akarna-e a másik bármit is. Nem is akarok. - de attól még a levelezés jó, inkább olyan baráti. Így nem érzem, hogy hiú reményekről lenne szó. A páromat meg tisztelem. - és róla is tud, nem hazudtam senkinek. Akivel meg együtt vagyok tudja, hogy levelezek valakivel.
Az előzőekre nem reagálnék:D A kérdező legutóbbi kommentjéből talán már megértették, hogy csak simán beszélgetésről, barátkozásról szólt az az egy év semmi másról, biztos Ti is beszélgetettek már valakivel hosszú ideig, akitől nem akartatok semmit, csak hogy barátok legyetek/jóba legyetek. Nekem pl. sok ilyen van/volt. És ha úgy lenne simán elutaznék hozzá, ha van rá pénzem. Semmi hátsó szándék... csak annyi, hogy eltöltsek egy kibeb_aszott napot egy barátommal. Ebbe akárhogyan is nézem semmi nincs... Ja, hogy neki van kapcsolata? ÉS?! Barátok vagyunk nem szeretők vagy mit tudom én... :D
Kérdező: Nálam nem lenne benn semmi, főleg, ha olyan helyen laksz amit szeretek. ( pl BP ) Az még inkább hozzá tenne, hogy ha van rá pénzem mennyek. :)
De ez én vagyok... lehet neki jelenthet többet is amit már csak azért nem értenék, mert tudja, hogy van barátod, akkor most miért... :D Ha ez is lenne.. nézd a jó oldalát: legalább kiderülne és megmondhatod Neki - ha eddig nem fogta volna fel - hogy van barátod és bocsi, de nem. Megbeszélitek... De szerintem csak arról van szó, hogy a netes barátság nem az igazi és valahogy nem ártana már találkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!