Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni. Szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni. Szerintetek ez több vagy nincs benne semmi?

Figyelt kérdés

Jó ideje levelezek egy illetővel (nagyon régóta). Nem jött szóba, hogy lehetne köztünk valami. Most van valakim. Viszont, akivel levelezek most találkoznánk. Viszont ez kicsit bonyolult. Eleve sokat kéne utaznia és nem is lenne olcsó.

Szerintetek áldozna rá ha nem akarna semmit? Nem akarnám megbántani.

2014. máj. 1. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Van valakid de találkozni akarsz mással!!! Gratulálok!!!
2014. máj. 1. 18:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Már régóta szóba jött, hogy találkozunk, csak most lett elérhető.

Nem azért akarok vele találkozni és nem is kettesben lennék.

2014. máj. 1. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ő tudja, hogy nem akarsz tőle semmit?
2014. máj. 1. 18:57
 4/13 A kérdező kommentje:
tudja, hogy van valakim.
2014. máj. 1. 18:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Így gondolom egyértelmű, hogy részemről nem okés.
2014. máj. 1. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt tisztáznod kéne vele. Pl. tudja az illető, hogy van párod? Ha tudja, és ennek ellenére vállalja az utazást, akkor az ő dolga, nem?

Amúgy ha nem akarsz felesleges bonyodalmat, és szereted a párod, akkor lehet, hogy hagynod kéne az ilyen internetes mellékutakat.

2014. máj. 1. 19:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek mellékutaim. Ez a levelezés már több, mint egy éve tart. Akivel meg együtt vagyok, az relatíve friss dolog.
2014. máj. 1. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
1. Miért ne találkozhatna emberekkel? Nem kell sztem bezárakozni csak mert van valakije
2014. máj. 1. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne táplálj hiú reményeket abban az illetőben,akivel idáig leveleztél.Mondd meg neki,hogy ne pazarolja rád a pénzt és az időt,mert te nem akarsz tőle semmit.Ez így korrekt.
2014. máj. 1. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:

előzőnek igaza van.

aki odautazik érted, az nem barátkozni akar.

reményt tartasz benne.

a barátoddal szemben sem szép ez az egész.

Látom, arra megy ki a játék, hogy ártatlannak érezhesd magad. Pedig két embert hülyítesz (ha magadat nem számolod).

2014. máj. 1. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!