Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítseteek! Konkrét kérdésem úgy nincs, leírnám, hogy mitörtént eddig és segítseket, hogy mitcsináljak. Mert nem tudom eldönteni, hogy tetszik e vagynem. :/ mitcsináljak?
A pofám leszakad. Kajakra, nyakon fogom magam hugyozni most már.
"Beálltam inniért a sorba"?? "Már megvette innijét és ment vissza"??
ÚRISTEN!
Hát így múlik el a világ dicsősége? A főnévi igenevek istenére könyörgöm, miért, miééééééért!?!
elsőnél a pont, én is annál a résznél estem le a székről!:D
Kérdezőnek: bocsi, de semmi okosat nem tudok hozzáfűzni... még az sem derült ki, hogy hány évesek vagytok!
"Már megvette innijét" - ez nagyon jó :D
Hát nem tudom,ha a srác helyében lennék széles ívben elkerülnélek,de azért ne add fel a reményt,még egy ilyen csodabogárra is rámozdulhat valaki.
Gyerekek, ez a kérdés feldobta a délutánom.. Nincs is jobb, mint tizenéves thai-parasztok írását olvasni!
Nagyon nagy köszönet a kérdés írójának! :D
Elnézést!
azthittem, hogy itt ilyen fiatalok vannak.És lehet úgy írni mint, ahogy msnen szoktam.Bocsánat..ha nemteccik akkor ellehet innen menni és nemkell válaszolni.aztcsá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!