Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mitcsináljak? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitcsináljak? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy gyerek az egyik barátom barátja és bejelölt és azóta nagyon sokat beszélgetünk !Aranyos gyerek meg minden de nem gondoltam volna,hogy ilyen lesz mert először csak megjelölt egy pár képen,hogy szeret meg minden de úgy gondoltam biztos hülyeség(nem csak engem jelölt meg)... de most azt mondta,hogy megy telóra és ott írja azt amit így most nem mer elmondani ...és azt mondta szeret :o de mit csináljak nem is merem még de amennyit tudok róla(elég sokat) nagyon kedves gyerek ! Értelmes komikat kérek ! köszönöm :)
2011. júl. 8. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Hát nálam is volt ien én fiú vagyok 16éves és egnem is sok lány bejelölt és ieneket írogat hogy szeret amikor tali van akkor meg megse mer szólalni szerintem csak megakar baszni azt csá
2011. júl. 8. 11:32
 2/8 anonim válasza:
48%
Manapság a telefonon vallnak szerelmet az emberek?
2011. júl. 8. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg komolyan gondolja. Ha már elég sokat tudsz róla, hogy kedves akkor nem lehet rossz:) az nem lenne logikus se. Van aki így tud ismerkedni nagy ügy. Próbáld meg vele és lehet jól jársz vele:D Az még nem azt jelenti, hogy le is kell vele feküdnöd. Adj neki esélyt, ha neked szimpatikus, mert megéri.
2011. júl. 8. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem akarna még megb*szni ! :)

De most mondta,hogy lehet,hogy jobb lett volna ha else mondja mert fél,hogy megharagszok rá..de én mondtam,hogy nem.

De tényleg még azt se tudom,hogy hogy néz ki :$$

2011. júl. 8. 11:39
 5/8 Dottorre ***** válasza:
100%

Az utolsó kommentelővel értek egyet (ez ma ilyen egyetértős nap úgy látom).

Találkozni kell vele, randizgatni, elmenni ide-oda, aztán ha úgy érzed, hogy olyan, amilyennek megismerted neten, akkor összejönni vele, és a többi már megy magától, mint minden normális kapcsolatban.

2011. júl. 8. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
hát ha bejön neked, meg te is neki, akkor elöbb utóbb ha elég tökös csávó el fog hívni valahova:D te meg ne utasítsd el.
2011. júl. 8. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszön szépen mindenkinek !

És lehet,hogy megyünk fürdőbe és azt mondta lehet,hogy jön ő is ! :))

2011. júl. 8. 11:43
 8/8 UnstoPPaßle válasza:

Na igen en is jartam ugy h egy csaj megkerdezte tolem h akarok e vele jarni.En az igazsagot feleltem erre:"Meg nem ismerlek eleg jol majd ha 1 honap mulva meg beszelunk errol oke?"Attol kezdve a csaj begerjedt ram es mindig amikor felmentem MSN re ramirt igy sokat beszelgettunk es mindent tudott o is meg en is rola.Aztan amikor feltettem a kerdest nagyon lelkes volt es egybol igent mondott 2 evet jartunk de jo volt.16/F

U.I:De vigyazz hogy erzed hogy csak jatszik veled vagy nem mert ha igen akkor lehet meg akar szivatni.Ezzel vigyazni kell es ha a fiu egy fostalicska v valami van vele hagyd ott 1 fiu v csaj se er meg ennyit:)

2011. júl. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!