Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak? 15/L
Szerintem nem akarna még megb*szni ! :)
De most mondta,hogy lehet,hogy jobb lett volna ha else mondja mert fél,hogy megharagszok rá..de én mondtam,hogy nem.
De tényleg még azt se tudom,hogy hogy néz ki :$$
Az utolsó kommentelővel értek egyet (ez ma ilyen egyetértős nap úgy látom).
Találkozni kell vele, randizgatni, elmenni ide-oda, aztán ha úgy érzed, hogy olyan, amilyennek megismerted neten, akkor összejönni vele, és a többi már megy magától, mint minden normális kapcsolatban.
Köszön szépen mindenkinek !
És lehet,hogy megyünk fürdőbe és azt mondta lehet,hogy jön ő is ! :))
Na igen en is jartam ugy h egy csaj megkerdezte tolem h akarok e vele jarni.En az igazsagot feleltem erre:"Meg nem ismerlek eleg jol majd ha 1 honap mulva meg beszelunk errol oke?"Attol kezdve a csaj begerjedt ram es mindig amikor felmentem MSN re ramirt igy sokat beszelgettunk es mindent tudott o is meg en is rola.Aztan amikor feltettem a kerdest nagyon lelkes volt es egybol igent mondott 2 evet jartunk de jo volt.16/F
U.I:De vigyazz hogy erzed hogy csak jatszik veled vagy nem mert ha igen akkor lehet meg akar szivatni.Ezzel vigyazni kell es ha a fiu egy fostalicska v valami van vele hagyd ott 1 fiu v csaj se er meg ennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!