Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz a korkülönbségnek valami hátránya?
Baj a 6 év korkülönbség?
17/L és 23/F
Középsulis, érettségi előtt álló lánnyal én nem kezdenék.
Más a felfogás, életcél. Egy kapcsolatban nagyban befolyásolhatja a fiatalabb céljait, döntéseid. Lehet bármilyen érett, attól még fiatal.
22 f
Szerintem ha passzolnak egymáshoz a felek, akkor nem lehet igazi probléma. A személyiség kell passzoljon, nem a kor!
Egyébként ez pont az a kor, amit még bevállalnék, ami alá nem mennék, mint 23/F. Ismerek viszonylag érett gondolkodású 17 éves lányt, de ismerek gyerekesebb, nálad idősebbet is. A személyiség a döntő tehát. Ha jól kijöttök, hajrá! ;)
23/F
Azért a rosszindulat kiérződik...
Nem olyan nagy különbség az, én akkor is azt mondom. A legtöbb 23 éves még nem olyan, amilyennek itt gondolják őket. Én mondjuk pont komolyabb vagyok, de a legtöbb huszonéves srác még alig különbözik az idősebb tizenévesektől. Most ez általánosítás volt persze.
Jaj de sok a negatív emberke!
Ha jól össze hangolódtok minden oké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!