Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha egy 16 eves lanynak ha 90C-s melle van mennyire kelti fel a figyelmeteket? Van valami elonye esetleg hatranya?
16 évesen mindez?!
atyaég! hát mekkora nő lesz abból később?!
bocsi de nekem nagyon enmbejövös az iylen "nagy" lányok.
Nekem a szemem kiakadna ha velem szembe jönnél az biztos.
16/F
Semennyire.
NEM a melled óriási, hanem a hátad széles. Ezen mi vonzana?
És ez akkora mell?
Ez nem nagy mell. Nem is kicsi, de nem is nagy. Teljesen átlagos.
Csak széles a hátad.
Én 80 C-s melltartót hordok, magyarul pont akkora mellem van, mint neked, csak neked hozzá jóval szélesebb hátad van.
Ha D vagy E kosaras melltartót hordanál, akkor lenne nagy melled! De ez teljesen átlagos.
Ha valaki kényszert érez a melleid láttán, hogy azokat bámulja, akkor azt nem a méreted miatt teszi, hanem mert lány vagy, ő meg pasi, vagy mert éppen csak szimplán egy mellről van szó.:)
3.nak uzenem, hogy 14eves korom ota 172cm vagyok, most 20eves, es nem nottem semmit a 6ev alatt :)
egyebkent onmagaban a C azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb az atlagnal. B az atlag. az, hogy 90 pedig azt, hogy szeles a hatad, szoval valoszinuleg a csipod is az, es homokora testalkatod van, ami a pasiknak nagyon bejon. ezert is mondjak, hogy 90-60-90 az ideal.. de ehhez nem feltetlenul hatalmas mell tartozik.
20l
Persze tetszene a melle dee akkor sem a mellét bámulnám a hölgynek...
17/F
7-es
Na de egy 90-60-90 -es méretekkel rendelkező nőnek NEM 90 a háta, mert akkor nem lenne egycentinyi melle sem.
És a csípője se valószínű, hogy csak 90, mert a hát mindig kisebb a csípőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!