Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ha egy 16 eves lanynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha egy 16 eves lanynak ha 90C-s melle van mennyire kelti fel a figyelmeteket? Van valami elonye esetleg hatranya?

Figyelt kérdés
Kb egy 175 magas sportos alkatu csajon akin egy topp van. Ha peldaul szembe jon veletek vagy eppen csak beszelgettek vele. Ereztek valami kenyszteto erzest h ne a szemet nezzetek hanem a dekoltazsat?
2013. okt. 6. 10:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát az elég szép :)
2013. okt. 6. 10:34
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha kiteszi nyilván felfigyelek rá.
2013. okt. 6. 10:35
 3/20 anonim ***** válasza:
49%

16 évesen mindez?!

atyaég! hát mekkora nő lesz abból később?!

bocsi de nekem nagyon enmbejövös az iylen "nagy" lányok.

2013. okt. 6. 10:35
 4/20 anonim ***** válasza:

Nekem a szemem kiakadna ha velem szembe jönnél az biztos.

16/F

2013. okt. 6. 10:36
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire.

NEM a melled óriási, hanem a hátad széles. Ezen mi vonzana?

2013. okt. 6. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:

És ez akkora mell?

Ez nem nagy mell. Nem is kicsi, de nem is nagy. Teljesen átlagos.

Csak széles a hátad.

Én 80 C-s melltartót hordok, magyarul pont akkora mellem van, mint neked, csak neked hozzá jóval szélesebb hátad van.

Ha D vagy E kosaras melltartót hordanál, akkor lenne nagy melled! De ez teljesen átlagos.

Ha valaki kényszert érez a melleid láttán, hogy azokat bámulja, akkor azt nem a méreted miatt teszi, hanem mert lány vagy, ő meg pasi, vagy mert éppen csak szimplán egy mellről van szó.:)

2013. okt. 6. 10:38
 7/20 anonim ***** válasza:
52%

3.nak uzenem, hogy 14eves korom ota 172cm vagyok, most 20eves, es nem nottem semmit a 6ev alatt :)

egyebkent onmagaban a C azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb az atlagnal. B az atlag. az, hogy 90 pedig azt, hogy szeles a hatad, szoval valoszinuleg a csipod is az, es homokora testalkatod van, ami a pasiknak nagyon bejon. ezert is mondjak, hogy 90-60-90 az ideal.. de ehhez nem feltetlenul hatalmas mell tartozik.

20l

2013. okt. 6. 10:42
 8/20 anonim ***** válasza:

Persze tetszene a melle dee akkor sem a mellét bámulnám a hölgynek...

17/F

2013. okt. 6. 10:43
 9/20 anonim ***** válasza:
#7: A széles hát nem jelent feltétlenül széles csípőt is. Én vagyok az élő példa. Kevés nálam deltásabb nőt ismerek... :)
2013. okt. 6. 10:48
 10/20 anonim ***** válasza:

7-es

Na de egy 90-60-90 -es méretekkel rendelkező nőnek NEM 90 a háta, mert akkor nem lenne egycentinyi melle sem.

És a csípője se valószínű, hogy csak 90, mert a hát mindig kisebb a csípőnél.

2013. okt. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!