Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ha egy 16 eves lanynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha egy 16 eves lanynak ha 90C-s melle van mennyire kelti fel a figyelmeteket? Van valami elonye esetleg hatranya?

Figyelt kérdés
Kb egy 175 magas sportos alkatu csajon akin egy topp van. Ha peldaul szembe jon veletek vagy eppen csak beszelgettek vele. Ereztek valami kenyszteto erzest h ne a szemet nezzetek hanem a dekoltazsat?
2013. okt. 6. 10:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De az teny es valo h homokora alakom van :)
2013. okt. 6. 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Súlyosan kényszerítő érzést vált ki. Abszolút hátránya van :), mert folyton arra kellene figyelnem, hogy ne maradjon rajta a szemem és mert arra is figyelni kellene, hogy úgy tűnjön mintha képben lennék.
2013. okt. 6. 11:27
 13/20 anonim ***** válasza:

90cm a hátad???

Biztosan jó melltartót hordasz?

Mert ehhez a hátmérethez a C kosár minden, csak nem nagy.

(Nekem 70D, de ha a bolti méretezésre adnék, nem találnék magamnak melltartót)

2013. okt. 6. 11:35
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Tehát kb. 107 centi a mellbőséged és a csípőd is? A derekad pedig vagy 77-80?

Mert EZT jelenti 90/C-vel homokórának lenni!

C kosár kb. 17 centi hát-mell különbséget jelent, innen az értékek.

Ez nem túl sportos, inkább dagi.

2013. okt. 6. 11:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Mutass már egy képet légyszi, hogy jobban el tudjuk képzelni azokat a ciciket!
2013. okt. 6. 11:46
 16/20 pinkpancser ***** válasza:

90C az nem a figyelmet kelti fel, hanem a várnyomást :)

Egyébként ha ki van téve akkor kizárt dolog, hogy egy heteró pasi a szemedbe nézzen!

2013. okt. 6. 11:56
 17/20 anonim ***** válasza:

7es vagyok. 10es, DE 90 a hat! a mell alatt mert erteket szoktuk ilyenkor merni. aztan amikor megmerjuk mellel egyutt a hatat, akkor ebbol az ertekbol kivonjuk a mell alattit, es a kulonbsegbol, pl 17cm egy tablazat alapjan kosarmeretet kapunk.

90 tenyleg soknak tunik. en sokaig 85c-t hordtam, kesobb rajottem, hogy 80D,kell. a 85 egyaltalan nem illeszkedett a mellem alatt, igy egy kissebb(C) kosar is eleg volt, csak eppen egyaltalan nem tartotta. a 80d tokeletesen illeszkedik :)

2013. okt. 6. 15:35
 18/20 anonim ***** válasza:

17!

És? Ezzel most semmi újat nem mondtál!

Tudom, hogy hogy méretezik a melltartókat.

De a 90-60-90 -nél az első érték továbbra se a hát a mell alatt, hanem a mellbőség mellcsúcson mérve!

2013. okt. 6. 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:
A lényeg, lányok, hogy osszátok a kérdezőt :)
2013. okt. 6. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Azért vegyük figyelembe, hogy 175 cm magas, tehát nem átlag magasságú. Az ilyen magasságúak szerintem már olyan 70 cm körüli derékkal vékonynak mondhatóak- kb 10 cm-el több mell alatt. Ráadásul könnyen meglehet, hogy rossz méretet hord a kérdező. Én is sokáig hordtam 16 évesen 80C-s melltartót 163 cm magasságommal és az 50 kg-mal, aztán kiderült, hogy 70D-s melltartó sokkal jobb. Ahogy a 75C is...

Nem hiszem, hogy duci lenne a kérdező, hiszen ő írta, hogy sportos.

2013. okt. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!