Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha egy 16 eves lanynak ha 90C-s melle van mennyire kelti fel a figyelmeteket? Van valami elonye esetleg hatranya?
90cm a hátad???
Biztosan jó melltartót hordasz?
Mert ehhez a hátmérethez a C kosár minden, csak nem nagy.
(Nekem 70D, de ha a bolti méretezésre adnék, nem találnék magamnak melltartót)
Tehát kb. 107 centi a mellbőséged és a csípőd is? A derekad pedig vagy 77-80?
Mert EZT jelenti 90/C-vel homokórának lenni!
C kosár kb. 17 centi hát-mell különbséget jelent, innen az értékek.
Ez nem túl sportos, inkább dagi.
90C az nem a figyelmet kelti fel, hanem a várnyomást :)
Egyébként ha ki van téve akkor kizárt dolog, hogy egy heteró pasi a szemedbe nézzen!
7es vagyok. 10es, DE 90 a hat! a mell alatt mert erteket szoktuk ilyenkor merni. aztan amikor megmerjuk mellel egyutt a hatat, akkor ebbol az ertekbol kivonjuk a mell alattit, es a kulonbsegbol, pl 17cm egy tablazat alapjan kosarmeretet kapunk.
90 tenyleg soknak tunik. en sokaig 85c-t hordtam, kesobb rajottem, hogy 80D,kell. a 85 egyaltalan nem illeszkedett a mellem alatt, igy egy kissebb(C) kosar is eleg volt, csak eppen egyaltalan nem tartotta. a 80d tokeletesen illeszkedik :)
17!
És? Ezzel most semmi újat nem mondtál!
Tudom, hogy hogy méretezik a melltartókat.
De a 90-60-90 -nél az első érték továbbra se a hát a mell alatt, hanem a mellbőség mellcsúcson mérve!
Azért vegyük figyelembe, hogy 175 cm magas, tehát nem átlag magasságú. Az ilyen magasságúak szerintem már olyan 70 cm körüli derékkal vékonynak mondhatóak- kb 10 cm-el több mell alatt. Ráadásul könnyen meglehet, hogy rossz méretet hord a kérdező. Én is sokáig hordtam 16 évesen 80C-s melltartót 163 cm magasságommal és az 50 kg-mal, aztán kiderült, hogy 70D-s melltartó sokkal jobb. Ahogy a 75C is...
Nem hiszem, hogy duci lenne a kérdező, hiszen ő írta, hogy sportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!