Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbségnek sok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
5év, 7 hónap és 16nap sok korkülönbségnek, ha a fiú az idősebb?
(Mindegy, hogy most hány évesek) csak úgy átlagba véve sok?
2014. ápr. 3. 16:32
1/13 anonim válasza:
Hát ha 13 nap lenne azt mondanám nem sok de így :S:S
2/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy most hány évesek. Ha pl. a lány 13, akkor sok, ha 20, akkor semmi.
4/13 anonim válasza:
nem mindegy, hogy hány évesek
egy 15 és 20 éves ember között nagyobb különbség van, mint egy 5 és 10 éves gyerek között
5/13 anonim válasza:
Óra/perc/másodperc?Vedd figyelembe a terhességi időt is.
6/13 anonim válasza:
Nem sok, sőt pont jó hogy nem korodbeli kis idétlennel kezdtél. De az hogy így napra pontosan számon tartod az kissé gáz.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem tartom napra pontosan számon csak most kiszámoltam. Mert erre nem igazán mondanám rá, hogy 5 év, mert ez azért jóval több.
Köszönöm mindenkinek a választ!
A mi esetünkben ezek szerint, sajnos szoknak számít:/
De ez ellen nem tudok mit kezdeni, és igen nem kezdek korombeli kis idiótákkal:D
2014. ápr. 3. 16:43
9/13 anonim válasza:
Ha a lány 13 évnél idősebb akkor nem sok.
10/13 anonim válasza:
Nekem is bejön egy csaj akinél idősebb vagyok 5 évvel 7 hónappal és 23 nappal, szóval egy héttel rád vertem :D és az én esetemben is sok még, mert ha 18 felett vagy, akkor a másik félnek legalább 14-nek kell lennie, különben megrontásnak, vagy ahogy újabban nevezik szexuális visszaélésnek minősül ha valamiféle szexuális kapcsolatot létesítesz vele. Szóval várjál amíg betölti a 14-et és onnantól a törvény szerint már semmi nem számít soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!