Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen bunkó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
Az öcsémnek van egy haverja... Sokat vannak együtt, néha én is velük tartottam. Utána mi hárman lettünk a legjobb haverok. (ez kb. 3 éve van így) És szerelmes lettem ebbe a pasiba... Testvérem szerint ő is szerelmes belém, ami mondjuk elég feltűnő, mert mindig bókol:D Már jó pár hete tervezte, hogy mit fogunk csinálni a tegnapi buliban. De az nem úgy volt, ahogy elképzeltük... Megjelent az egyik rokona (csaj) és vele volt egész este. Nagyon rossz volt, ott álltam egyedül egész végig. Amikor odamentem hozzájuk, simán lepattintott... Miért volt ilyen bunkó?

2014. ápr. 27. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért bunkósag ha 3pp mással akar lenni?
2014. ápr. 27. 14:38
 2/3 anonim válasza:
Ezt beszeld meg vele. Kerdezz ra ,hogy miert csinalta ezt.
2014. ápr. 27. 15:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle... Alig akart szóba állni velem. Utána meg a kezembe nyomott egy levelet, meghívott valami bulira... Nem tudom, hogy menjek-e el. :/ Szerintetek mit akar? Haverjait sem hívta meg, tesómat se...
2014. ápr. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!