Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent? Miért lett bunko velem?
Én is pont ilyen vagyok, el is árulom, hogy ez miért van.
A fiú fél tőled, fél egy esetleges új kapcsolattól, fél attól, hogy csalódna benned, vagy te csalódnál benne. Mivel a legsz..rabb érzés kételyek között élni, szenvedni, így átbillenti a mérleget az egyik irányba. Jól tudom magamról, hogy tipikus példája vagyok a lányokkal nagyon közvetlen férfiaknak, de ha komolyabban megtetszik egy nő, akkor azzal bunkózni kezdek. Én is félek egy kapcsolattól, a csalódástól és a másik fél megbántásától, ezért teszek róla konkrétan, hogy a lány hogy minél hamarább döntsön, mert számunkra már az is félig kudarcnak minősül, ha a lány azt mondja, hogy nem tudja mit akar. Ez volt a drasztikusabb eset.
A kevésbé drasztikus eset az, hogy a fiú így akarja elérni, hogy egy kicsit jobban körüllengd, hogy lássa, tényleg érdekel téged, érdekel a problémája, érdekel a gyengesége stb.
Ha kitartasz mellette, faggatod, hogy miért olyan, amilyen, ha sokat dumálsz vele, össze fogtok jönni. Ha ezek után agresszívan támadod, ellenszegülsz, behisztizel neki, akkor ennek a kapcsolatnak lőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!