Miért lett ilyen bunkó?
Figyelt kérdés
Van egy (lány), aki egy hétig tök rendes volt velem, még bókolt is, hülyültünk, rámvigyorgott, stb
..most meg alig foglalkozik velem, közbe látom, hogy a többiekkel normális...pedig éreztem, hogy van vmi, most meg semmi. De akkor minek szórakozott egy hétig?
15F
2013. nov. 1. 22:33
2/13 anonim válasza:
Mi, nők már csak ilyenek vagyunk.
3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az a tiniri#i típus, majd elrontja a többi.
2013. nov. 1. 22:40
4/13 anonim válasza:
Mert ilyenek vagyunk mi lányok. Hála nektek fiúknak-
6/13 anonim válasza:
Mintha csak valaki rólam írna XD habár az az illető szerintem megérdelmi csak ő nem tud róla! Legyél tökös és kérdezd meg, hogy mi a baja!! Majd számolj be, hogy sikerült-e! Amúgy honnan ismered??
7/13 A kérdező kommentje:
Osztálytársam,azt elfelejtettem írni. De mondjuk utolsó, te is Írod, hogy megédemli, csak nem tud róla. Akkor miért nem mondod meg nek, mi a baj?:D
2013. nov. 2. 13:23
8/13 anonim válasza:
Jaj ne legyetek már rosszmájúak rögtön.
Tetszik neked a lány...? Mert arra nem is gondolsz, de lehet, hogy te tetszel neki (ugye mondtad h még bókolt is). Vagy taktikázni próbál, vagy azért bunkózik veled, mert azt hiszi, hogy neked nem tetszik..és csak így akarja elrejteni azt, hogy te neki viszont igen, mert sérülni nem akar.
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá,hogy taktika, de nem, még ha beszélek vele, akkor is elutasító, távolságtartó, aki tetszik, azzal nem így viselkedsz.
2013. nov. 2. 14:42
10/13 anonim válasza:
6.-os vagyok. Mert olyat csinált, hogyha ezt nem tudja...habár én nyltan kinyílvánítottam hogy bajom van vele és ő ezt tudja, hogy nekem bajom van vele! Tehát az leesett neki. Csak abban nem vagyok biztos, hogy pontosan tudja-e, hogy miért. És amúgy nem mer hozzámszólni, szóval nem strapálom magam, elég lesz az amit kap ;) Ha érdekli, hogy miért kapja megkérdezi! Ezt kéne neked is tenned, hogy miért pikkel rád! Szeptember óta ismered a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!