Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító, ha egy lány cigizik? Lehet kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy dohányos, általában napi 1-2 szál, de van, hogy egy hónapig rá se gyújtok.2014. ápr. 24. 23:35
41/43 PearlDiver válasza:
Nagyon extrém szerelmesnek kellene lennem ahhoz, hogy elviseljem hogy a lány cigizik. De szerencsére olyan lányba szerettem bele, aki nagy ritkán kívánja csak meg, és ráadásul tiszteletben is tart, 1-2 havonta csúszik be neki egy szál de akkor is úgy, hogy nem velem van. Azért remélem, ha valaha gyerekünk lesz, azonnal teljesen elhagyja.
Nem tartom jobbnak a dohányzást a csuklóvagdosásnál (értelmetlen, önpusztító, és azzal indokolják hogy megkönnyebbülést okoz), és még egy csomó pénz is elmegy rá.
Gondoljatok bele, egy doboz cigi árából 4-5 sör simán kijön!!
Mondjuk úgy, dohányosként is van esélyed a fiúk egy részénél, de nemdohányzóként azért szerintem jóval több.
24F
42/43 anonim válasza:
Engem nem érdekelne (én nem cigizek). Főleg ha olyan a lány akkor tök mindegy hogy cigizik vagy sem.
43/43 anonim válasza:
szexy smoking fetish vagyok tetszik ha egy szép nő cigizik 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!