Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire visszataszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visszataszító, ha egy lány cigizik? Lehet kizáró ok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy dohányos, általában napi 1-2 szál, de van, hogy egy hónapig rá se gyújtok.

2014. ápr. 24. 23:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is kizáró ok, bár ha néha-néha csak 1-1 szálat szív el, az még beleférhet.
2014. ápr. 25. 00:04
 22/43 anonim ***** válasza:
25%

#18 Olyan furcsa, hogy írok egy mondatot és te már megítéled, hogy ostoba és bunkó vagyok. Jogos amúgy, csak ilyet kijelenteni, hogy ezért nem kellenék, hisz akárki bőrébe belebújhatok, ez egy anonim oldal. A "bunkó" jelzőt elfogadom, ha muszáj, de az ostobát nem szeretném.:)

#20 Honnan tudod, hogy késő? Tudod, hogy mióta cigizem? Tudod, hogy hány szálat szívok el egy héten? Tudod, hogy mikorra szeretnék gyermeket? Tudod, hogy mi zajlik le bennem és hogyan reagál a szervezetem? (Költői kérdések)

2014. ápr. 25. 00:37
 23/43 anonim ***** válasza:
68%

22-es,

Tudod, hogy engem nem kell meggyőznöd? :)

Full lényegtelen mennyit szívsz, a gyereket meg nem holnapra tervezed szerintem, szóval addig még van idő szívni a cigit, van idő belemélyülni a dohányzásba, kátrányosítani a tüdőd.

Rengeteg idő, csak erre, ezért lesz akkor már késő.

De mind1, csinálj amit akarsz, full nem ismerlek, amíg nem vagy a környezetemben, addig nem aggódok érted, efelől megnyugodhatsz :)

2014. ápr. 25. 00:43
 24/43 anonim ***** válasza:
45%
Én nem meggyőzni akartalak, csak nem értettem a kijelentésed. Mmmm most megyek el is szívok egy jó cigit a tiszteletedre. A 0%ot meg köszi! Köcsögök.
2014. ápr. 25. 00:45
 25/43 anonim ***** válasza:
81%
Megyek az utcán, meglátok egy csinos, vékony és magas lányt... mi az a sz@r a kezében? Megadatott neki ami nekem sosem (férfi vagyok, nem nőies akarok lenni, csak egy kicsit vékonyabb, kicsit kevesebb szőr stb.). Életemben nem cigiztem ez meg bombázza a tökéletes testét a cigivel. Ma éppen szállok le a buszról, még a busz el sem ment a megállóból, hallom, hogy kattan a gyújtó és már meg is talált az első füstfelhő. Az eszem megáll. Szokj le a cigiről! Mindegy milyen rendszerességgel szívod, kizáró ok!
2014. ápr. 25. 01:45
 26/43 anonim ***** válasza:
81%
Kizáró ok :)
2014. ápr. 25. 02:07
 27/43 anonim ***** válasza:
82%
Nem kizáró ok, mivel én is max. kétóránként megteszem.
2014. ápr. 25. 02:45
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok, én is dohányzom, engem egyáltalán nem érdekel.
2014. ápr. 25. 03:01
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

" utolsó doboz "

Hehe:D Én is támogatom!

Nálam is kizáró ok. Igazság szerint még egy slukkot se szívtam, de nem is tervezem. Annyira, de annyira hülyeségnek tartom, hogy az nem igaz...

20/f

2014. ápr. 25. 03:09
 30/43 anonim ***** válasza:
59%

"Lehet kizáró ok?"

nem "lehet", hanem AZ!

2014. ápr. 25. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!