Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító, ha egy lány cigizik? Lehet kizáró ok?
#18#22: A megnyilvánulásaid alapján írtam amit írtam. Aki így nyilvánul meg, az számomra ostoba bunkó, ilyen nő meg nem azért nem kéne mert szándékosan mérgezi a szervezetét, ráadásul baromi drágán és majd ha gyermekvállalásra kerül a sor, aggódhatunk, hogy le tudja-e tenni a cigit illetve nem lesz-e baja a babának a korábbi károsodások szövődményeként, hanem azért mert szeretek értelmesen beszélgetni a nőkkel. Ha ez nem megy és egy véleménykülönbségre az illető úgy reagál, hogy "leszophatsz, köcsög" akkor ott nem igazán van miről beszélni.
Ez egyébként nem baj mert neked is megvan a magad célközönsége, csak az nem én vagyok, hanem a Józsi akit minden létező munkahelyről kirúgtak már, amiért persze még véletlenül sem Ő a hibás. De persze cigire azért mindig jut napi egy ezres, ha a nagymama nyugdíjából kell is elvenni, csak szar az élet mert nincs pénz semmire és dolgozni kéne, de a f@sszopó Orbán nem ad munkát és nyolc általánossal nem lehet belőle vezérigazgató. Na, Józsit nem zavarja, hogy dohányzol meg, hogy bunkó vagy, mondjuk Józsinál benne van a pakliban, hogy egy "leszophatsz köcsög" után az arcodba lép, de ilyen az élet. :)
#31szerintem nagyon felreértettél. Én nem szeretnék "tetszeni" Neked, csupán elmerengtem, hogy hogy megtudunk ítélni egy embert az alapján, hogy ír 1-2 hozzászólást gyakorin. Azért írok ilyeneket, mert miközben hajnali 4ig tanulok picit jól esik szórakoznom és nevetnem az ilyen embereken, mint Te, aki két hozzászólásom alapján tudja, hogy én a "Józsi" féle emberek körében mozgom és ír egy oldalas monológot róla. Ha összefutnánk az életben nem ismernél meg a stílusom alapján, hisz itt az interneten mindenki maszkot visel. Itt következmények nélkül tesztelhetem az emberek reakcióját.
Ha a ciginél tartok heti egy dobozzal szoktam elszívni, ami szerintem nem számít soknak. A pénzzel nincs gond, alkalmanként dolgozom, nem diákmelót, hanem szégyen, nem szégyen, de hobbiszinten modellkedem és azt az 1-2 órát elég jól megfizetik. Az ostoba jelzőt, mint írtam nem használnám magamra. Sajnos Józsi féle embereket nem ismerek, mert mérnöknek tanulok, ez az első évem és itt nincsenek ilyesféle srácok és nem ilyen körökben mozgok.
Egy darab magamból:) vagy ez is csak egy szerep?;) döntsd el Te! A lényeg, hogy ne vegyél komolyan egy anonim oldalon semmit. És ne ítélkezz, mert sajnos azt teszed és az utal mérhetetlen ostobaságra, barátom.:(
Korábban úgy voltam vele, hogy nem gond haverjaim jó része is cigizik, meg nem én szívom. Aztán lett egy dohányos párom, és eléggé zavart.
A szaga is nagyon rossz de inkább az hogy mindenhol ott volt, ruhán az ember haján stb. És valljuk be, marhára nem egészséges és rengeteg pénz elmegy rá.
Én a jövőben nem ismerkednék dohányos emberrel, hiába lehet jó a személyisége, jelleme nem kellene. Viszont sok női kollégám dohányzik és nekik sose volt ez probléma az ismerkedésnél, nem minden pasi úgy fogja fel ahogy az itteniek.
Hidd el, hogy amikor már rohad az agyad az analízistől még az is jobb móka, hogy szivatod itt az embereket.
Első éves hallgatóként természetesen nem sok embert ismerek, a csoport társaimat viszont elég jól és kimerem jelenteni, hogy az egyetemen nincs olyan, aki csak 8 általánosig jutott el, mint Józsi:)
A modellkedéshez annyit, hogy ne úgy képzeld el, hogy én Milánóban meg Párizsban nyomulok, dehogy. Ez nem is életcélom. Nem szeretnék híres lenni ebben a szakmában, szeretem a matekot és a fizikát, inkább abban érnék el sikereket. Mivel egyelőre egy érettségi és egy nyelvvizsga van a kezemben és szépnek nem mondanám magam, inkább nem átlagos arcú vagyok, így kisebb modellmunkákat megkapok. A hajam is nagyon hosszú és dús és hidd el, ahhoz képest, hogy rgy székben ülök és semmit nem kell csinálnom, csak belövil a hajam, nagyon jó pénzt kapok. Természetesen ezzel annyit nem keresek, hogy egy lakást fenn tartsak, de annyit bőven, hogy a heti egy doboz cigimet megtudjam venni:) És kérlek, ne hasonlíts, azokhoz a lányokhoz, akik híres modellek szeretnének lenni és semmi más nem érdekli őket! Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!