Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha egy lány otrombán megy, de nem tehet róla?
Figyelt kérdés
Pl X vagy O lába van, vagy csámpás, akármi2014. márc. 14. 09:30
2/15 anonim válasza:
Az igen, ha otrombán megy, mert igenis tehet róla.
Az nem visszataszító, ha x, o, lába van.
De a kettő nem függ össze. X lábbal is lehet szépen menni és nem x lábbal is lehet otrombán menni.
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy lehet x lábbal szépen menni? Sehogy, hidd el nekem!
2014. márc. 14. 09:35
4/15 A kérdező kommentje:
Semmi trappolás, semmi ilyesmi, de ilyen lábakkal van egy meghatározott mozgás, sajnos.
2014. márc. 14. 09:37
5/15 anonim válasza:
Attól, hogy te nem tudsz még lehet :)
A szép nőies járás, a nőies kisugárzás, nem azon múlik, hogy mennyire van tökéletes.
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem visszataszító, és eddig még nem tudtam elfogadni. Neked esetleg az van? csak mert szerinted lehet, hát nem.
2014. márc. 14. 09:41
7/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha egy lánynak x lába van és csámpás :)
Neked milyen a járásod?
8/15 A kérdező kommentje:
olyan :D
2014. márc. 14. 09:44
10/15 anonim válasza:
A mozgásodat nem a lábad formája határozza meg.
Gyakorolj, ha nem megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!