Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító, ha egy lány cigizik? Lehet kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy dohányos, általában napi 1-2 szál, de van, hogy egy hónapig rá se gyújtok.2014. ápr. 24. 23:35
11/43 anonim válasza:
Én is dohányzom, és nem érdekel, hogy cigizik-e a másik
13/43 anonim válasza:
nálam kizáró ok. 19F az ilyen havi 1-2 szál még esetleg elmegy még a heti 1-2 is de amúgy tuti nem jönnék össze ilyen lánnyal
15/43 A kérdező kommentje:
Fhuu oké..ez volt az utolsó doboz.
2014. ápr. 24. 23:48
16/43 anonim válasza:
én cigizem, nem sokat, de ha igen, az jó lesik. senki miatt nem tenném le, csak magam miatt, meg majd a gyermekeim miatt. de egy ilyen gyökér miatt, aki azért nem ismerkedne velem, mert dohányzom, az életbe nem! inkább szopjatok le mind! 19L
18/43 anonim válasza:
Mindig is kizáró ok volt. Utolsó meg nen azért nem kellene mert dohányos hanem azérz mert ostoba bunkó. :(
19/43 anonim válasza:
Semmi előnye a ciginek...minek kell bagózni? Ki tud épkézláb okot mondani rá, hogy miért kezdett el?
20/43 anonim válasza:
16-os
Mire elérkezik az az idő, hogy letedd pl a gyerekeid miatt, addigra már késő.
Kedves kérdező, támogatom az "utolsó doboz" hadműveletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!