Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találom a páromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom a páromat?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,teljesen átlagos,egyetemista.

15 éves koromtól jártam egy fiúval 3 évig,de azóta nincsen senkim.

Az arcom szép,viszont 158 cm vagyok és van mellem,fenekem,tehát van mit rajtam fogni.Lehet ez a baj ?

2014. ápr. 22. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

Ezt a hülye kérdést. Talán mert lehet üres az agyad...

Mi mégis mi a szart válaszoljunk erre?

20/L

2014. ápr. 22. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
#11: +1! :D
2014. ápr. 22. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Hát de nem? :D Feltudnak az ilyen kérdések b*szni... a külső nem garancia semmire ha valaki agyilag zokni. Márpedig ha ilyen kérdést tesz fel akkor sansz vagy rá, hogy az...

2014. ápr. 22. 10:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, a szépség csak egy hideg láng, Péterfi Bori is megmondta :D Tényleg vannak hülye kérdések, néha már engem is irritál :D
2014. ápr. 22. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Most nézem, hogy elírtam, vagy helyett van.. :D

Lehet azért tesz fel ilyen kérdést, hogy kapjon 20 privit..:D

2014. ápr. 22. 10:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Na látod az lehet :D Mindjárt én is rá írok XD

Nem ... :D

2014. ápr. 22. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Pedig a kérdező most végképp maga alatt lesz, hogy nem kell senkinek. :D
2014. ápr. 22. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Ohh tényleg .. :( Lehet rá kellene írnom? Na ezt asszem felteszem kérdésnek! :D
2014. ápr. 22. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy rossz helyen ismerkedsz, és a rendes srácokat nem veszed észre, ők nem igazán járnak discoba. A leírásod alapján elég felszínesnek tűnsz, hogyha csak a fizikai adottságaidban keresed a probléma okát, kicsit mélyebben kutakodj szerintem. És ezt nem bántásként írtam, hanem segítségként.

A fizikai dolgokra visszatérve szerintem semmi probléma nincs semmivel, a magasságodat is sok férfi jobban szereti, mintha 180 cm-es modell lennél. Én például sokkal inkább férfinak érzem magam egy alacsonyabb lány mellett a magam 180 centijével. Sok sikert! 24/F (szintén egyetemista)

2014. ápr. 22. 14:16
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi a választ..azért külső tulajdonságokat irtam,mert szerintem a belsőmmel nincsen semmi baj.Kedves vagyok,vicces,humoros :)
2014. ápr. 23. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!