Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor félek hogy mi van ha soha nem találom meg az igaz szerelmet, a páromat akit elvileg nekem szántak. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam csúnyának, teljesen normális gondolkodású ember vagyok és már 4 komoly, többéves kapcsolat van a hátam mögött de valami miatt sohasem működtek, csak ideig óráig.. Valami mindig más volt, és többnyire rajtam kívül álló okok..:-( Néha nagyon eltudok emiatt keseredni, de azért még reménykedem! 25/L2010. jan. 7. 20:02
1/10 anonim válasza:
Meg fogod találni! Van ennél rosszabb is. Én megtaláltam, majd elvesztettem, és így ezek után tényleg úgy érzem, hogy még egyszer nem adatik meg nekem ez a csodálatos érzés. A lényeg, hogy ne gondolj arra folyamatosan, hogy most épp nem vagy szerelmes. Akkor fog bekövetkezni, amikor a LEHETŐ LEGKEVÉSBÉ SZÁMÍTASZ RÁ! Hidd el! Kitartás!
2/10 anonim válasza:
Igaza van az első válaszadónak. Hidd el, zsák a foltját :) Idő kérdése és te is megtalálod :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Első válaszoló! Azért én is próbálok pozitívan gondokozni, ha ő volt az igazi, akkor még visszataláltok egymáshoz vagy lehet mégsem ő volt az, ha ez már nem lehetséges! Én hiszek ezekben a dolgokban, csak néha nagyon nehéz.
2010. jan. 7. 20:22
4/10 anonim válasza:
De balfék vagy? Csak nem akarnak megbántani! Semmi garancia arra, hogy megtalálod. Arról még nem hallottál, hogy az élethez szerencse kell? Valaki itt kap többet, valaki a karrierben, valaki egészségét tekintve, stb. Szóval, ne sipákolj. 25 éves vagy, de mentálisan nagyon éretlen, talán 14-15 körüli lehetsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy balfék lennék és az értelmiségi szintem sem 14-15 éves de mindegy..!
2010. jan. 7. 21:06
7/10 anonim válasza:
Haha.
És akkor elmondanád, mi az, hogy "értelmiségi szint"?:-D
Hülye barom:-DDD
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nem kommentálom amit a menyilvánulását.
2010. jan. 8. 18:11
10/10 A kérdező kommentje:
(-amit)
2010. jan. 8. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!