Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem találom a páromat. Kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom a páromat. Kinek ismerős? :\

Figyelt kérdés

Nem igazán találok olyan lányt akivel eltudnám képzelni az életem. Akivel meg igen azok meg vagy elhajtanak, vagy csak barát szintig jutunk.

Ami azt illeti nincs ideálom. Lehet szöszi-barna-fekete haja, göndör-sima mindegy. Az is mindegy, hogy milyen színű a szeme. Arcra legyen aranyos és ennyi. Testre ne legyen toppmodell alkat, de ne is folyjon szét a karomba. Nincsenek nagy elvárásaim még sincs senkim, nem vagyok egy Brad Pitt, de azért csúnyának se mondanám magam.

2012. ápr. 1. 23:39
1 2
 1/20 Panda Péter ***** válasza:
kevesebb rinya, több aktivitás (minden téren).
2012. ápr. 1. 23:43
 2/20 A kérdező kommentje:
Több aktivitás?? Úgy kaparok már egy nőért, mint egy falat kenyérért (minden téren) :D
2012. ápr. 1. 23:45
 3/20 lila nyuszi ***** válasza:

Nekem sincs olyan férfi akivel el tudnám képzelni az életem és aki velem szeretne lenni. Barátág dologgal is így vagyok, mint te. :D Alkatra átlagos vagyok.

20/N

2012. ápr. 1. 23:46
 4/20 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból, hány éves vagy? Mert ha 30 alatti vagy sztem feleslegesen panaszkodsz.
2012. ápr. 1. 23:46
 5/20 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban tesó!

egy 22 éves magányos fiú

2012. ápr. 1. 23:48
 6/20 A kérdező kommentje:
18 vagyok, szar azt látni, hogy aki püfföli a nőket annak is előbb van barátnője, mint nekem. Kicsit baszogatja a csőrömet .
2012. ápr. 1. 23:49
 7/20 Panda Péter ***** válasza:
ez mind csak rinya. kis önkritikát kell gyakorolni, aztán ott fejlődni ahol hiba van. semmi sem történik ok nélkül.
2012. ápr. 1. 23:54
 8/20 anonim ***** válasza:

nekem sincs párom sajna :\

üdv : Fekete Péter

2012. ápr. 1. 23:57
 9/20 lila nyuszi ***** válasza:
Amúgy ki honnan ír? :D
2012. ápr. 2. 00:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Deathrecen
2012. ápr. 2. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!