Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a páromat. Kinek ismerős? :\
Nem igazán találok olyan lányt akivel eltudnám képzelni az életem. Akivel meg igen azok meg vagy elhajtanak, vagy csak barát szintig jutunk.
Ami azt illeti nincs ideálom. Lehet szöszi-barna-fekete haja, göndör-sima mindegy. Az is mindegy, hogy milyen színű a szeme. Arcra legyen aranyos és ennyi. Testre ne legyen toppmodell alkat, de ne is folyjon szét a karomba. Nincsenek nagy elvárásaim még sincs senkim, nem vagyok egy Brad Pitt, de azért csúnyának se mondanám magam.
Fogjátok végre fel: "Olyanokat bármikor lehet találni, akikkel cicázni lehet, de asszonynak valót nehéz!" Idézet a Mcsakajaj-ból. És ez visszafele is igaz, a lányok szemszögéből.
Igazi párt mindenki nehezen talál. Nekem 27 éves koromra sikerült, a barátomnak 34. Ez van.
A kérdést olvasva azt hittem, hogy elveszett/elszökött/elrabolták a párodat, és most mutatsz róla egy képet, hogy "kinek ismerős?" :D
Amúgy fel a fejjel, igaz én lány vagyok, de 20 évesen lett először barátom, de mióta ő van, abszolút nem érdekel hogy előtte nem volt senki és milyen kicsi volt az önbizalmam...
Hidd el neked is jön majd valaki aki elfeledteti veled a mostani gondjaidat! ;) Sok olyan 18 körüli srácot ismerek, akinek még nem volt senkije, hidd el ez nem "probléma" ennyi idősen.
azzal értek egyet, hogy szexpartnert könnyű találni, asszonynak való nőt nem.
a bunkó pasik felszedik a buta libákat, mert igénytelenek, olyan látszatkapcsolatokért fölösleges irigykedni.
mindegy, mennyire vagy tökéletes, ha brad pitt lennél akkor is csak szexre kellenél, meg kirakatba, az alapanyaggal van a baj, nem veled, szerintem. még akkor is ha van hová fejlődnöd. sajnos a nők nagy része csak a külsőre megy, teljesen idióta elvárásaik vannak, miközben ők nem tudnak nyújtani semmit, max a testüket. ezért a legtöbb férfi nem is használja(!) másra őket, sőt, vannak akik nem is vágynak többre.
állatok vagyunk, ez van, aki meg 1% kivétel, az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!