Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem találom meg a páromat?
Én 19 éves voltam amikor először voltam igazán szerelmes. Előtte én is ugyanígy gondolkoztam mint te. Sajnos én a molett kategóriába tartozom, nem is gondoltam soha, hogy nekem lesz valakim. Nem fogyasztottam el sok pasit azóta sem. Most a második komoly kapcsolatomban vagyok, ami már 3 éve tart. Majd neked is eljön az idő, nem kell elkapkodni. Te is megfogod találni az igazit, vagy ő talál meg téged. :) Ismerkedjél oldalakon, bár tudom ott sok olyan ember van aki játszik a másik ember érzéseivel. Egy próbát megér szerintem! DE! Soha ne add magad könnyen! Én is beleestem párszor ebbe a hibába, és nem lett jó vége!
24/L
fogyás ügyben írj a sportrovatba kérdést, Montezék biztos segítenek :) nekem is írhatsz privátot ha gondolod de diéta ügyben már egy kicsit kopott a tudásom.
szóval ha tisztában vagy a hiányosságaiddal, javítsd ki őket, ezáltal elégedett leszel magaddal, sugározni fogsz, és ez kiül majd a viselkedésedre is :) akkor ragadni fognak a pasik ne félj :D
ja és nyílj meg az emberek felé, de ne túlzottan.
Menj sokat emberek közé, és próbáld megismerni őket. Rá fogsz jönni, hogy mindenkinek megvannak a maga tökéletlenségei, bénaságai, csúnyaságai, hátrányai. Akár papíron is hasonlítsd össze magad másokkal, hogy mik az előnyeik, hátrányaik, és neked mik az előnyeid és hátrányaid. Rá fogsz jönni, hogy semmiben sem vagy kevesebb bárki másnál.
Ami a legfonotosabb: mindenképpen próbáld elfogadni magad, az összes előnyöddel es a hibáidat javítsd ki. Vállald magadat. Ezt úgy lehet a legjobban gyakorolni, hogy hangot adsz a véleményednek, az ötleteidnek, a gondolataidnak, bátran, határozottan. Ha a legutolsó semmirekellőnek is érzed magad, akkor is tedd meg, mert ha elfogadod magad, akkor az kisugárzik, és az emberek megértenek és elfogadnak majd. Ha egy társaságban megszólal egy zene, amire mindenki fujjog, de neked tetszik, akkor határozottan, mosolyogva, hangosan mondd meg hogy neked ez tetszik, és kész. Felszabadító érzés lesz. Ha erre is fujjognak az már az ő bajuk, nem a tiéd. Próbálj természetes lenni, ha úgy érzed nem megy, akkor ne erőltesd még.
Csinálj olyan feladatokat, amiket könnyebbnek találsz, azokkal kezdd. Ha szereted az állatokat, és mondjuk van kutyád, az egy príma lehetőség arra, hogy ismerkedj. Például más kutyasétáltatókkal - a kutyák könnyen összehozzák az embereket. Ha valamit viccesnek tartasz, nevess hangosan. Merj nevetni.
Tűzz ki magad elé apró célokat, s valósítsd meg őket. Mindent fokozatosan csinálj, légy türelmes, kitartó, és egyre jobban fogsz hinni magadban.(itt jön képbe majd a diéta és az edzés. ez neked NAGYON fontos pont lesz. két legyet üthetsz egy csapásra).
A lényeg, hogy próbálj szólni az emberekhez, bárhol bármikor. Ha felszállsz a buszra, köszönj egy szép nagyot a buszsofőrnek, mosolyogva, de úgy hogy elöl is sokan hallják. Az emberek arcán látni fogod hogy másképp néznek rád: úgy mint egy vidám, mosolygós, pozitív emberre, s lehet rajtad kétezer pattanás is, semmit sem fog számítani, irigyelni fognak. Menj be boltokba nézelődni, s ha valami tetszik az eladón, akkor dicsérd meg. Nem kell vele beszélgetni, csak megdicséred, s mehetsz is. Néhany alkalom után már simán beszélgetésbe is elegyedsz velük, és a szorongásod szépen elmúlik. És ezt hetekben képzeld el, ne években. Nagyon gyorsan csökken majd a szorongásod, és fejlődik az önbizalmad. Utána már mások szólnak majd csak úgy hozzád, mert jól érzed magad a bőrödben, és ez kisugárzik. Fontos hogy legyél nagyon ápolt, mert ez is sokat számit, de gondolom ez nem egy nagy ördöngősség.
Hidd el, csak addig tűnik nehéznek, amíg el nem kezded, utána megy mint az ágyba huhogás:D. Látni fogod, hogy az emberek nem rosszak, nem bunkók, nem akarnak bántani, és nem rajtad nevetnek :).
Fontos hogy sokat mosolyogj, az mindig jó. Nézegessel/olvassál humoros dolgokat, és gondolj rájuk vissza sokszor.
Minden feladatot próbálj a lehető legtermészetesebben, őszintén csinálni. S ami a legfontosabb: folyamatosan figyeld magad. Hogy mi mit vált ki belőled, milyen érzelmeket, hogy hogyan érzed magad helyzetekben, még jobb, ha ezeket le is írod, mert akkor feketén-fehéren, leírva fogod látni a fejlődésedet.
#5 bár igazad lenne és lennének még olyan emberek akiknek a belső számít...
kedves #7 nagyon örülök h szántál rám 1kis időt és h ennyi hasznos dolgot irtál, igyekszem majd változtatni a helyzetemen :)
mert tudatlan vagy és nem tudod hogy kell lefogyni (én sem tudtam hogy kell izmot építeni-nem is lett belőle addig semmi)
ezt olvasd el. nem létezik semmi csoda diéta, csak egy járható út van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!