Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én találom undorítónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én találom undorítónak?

Figyelt kérdés
Nem rég ráhajtottak a barátomra, pedig tudta a lány, hogy már régóta együtt vagyunk. Ezt gerinctelennek és aljasnak tartom. Ezek az emberek nem félnek a másik haragjától, hogy esetleg az egyik utcasarkon jól megcsapkodják őket?
2012. dec. 17. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez valóban gerinctelen dolog volt, de ezt a kort éljük.
2012. dec. 17. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem ettől kéne félni. Hanem attól, hogy ugyanazt a srácot, egy ugyanolyan riba*c lekoppintja. De ha okés a barátod, ő lekoptatja az ilyen pi-csákat
2012. dec. 17. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
rengeteg az ilyen.Néha még ez izgatja őket,ha tiltott gyümölcsöt lophat az illető.
2012. dec. 17. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén? Szerintem ebben semmi undorító nincsen. Ennek ellenére természetesen én se örülök neki, ha ráhajtanak a barátomra és igen szúrós szemmel tudok nézni a lányra, egy életre utálni fogom miatta, de szerintem attól még ez nem undorító dolog. Neki tetszik a srác, vele akar lenni, megpróbálja megszerezni, ennyi. Aztán akit nem lehet megszerezni csak így, az úgyis lekoppintja a libát. Miért kéne visszahúznia a körmeit csak azért mert éppen együtt van valakivel? Megpróbálokzik vele, nem jön össze, ennyi.
2012. dec. 17. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
Úgyvan. Ez a kapitalizmus, lvl 99 kedves 4#-es.Remélem minden barátodat 1 hét után elveszik, majd pár ilyen alkalom után, mikor már 2 éve nicns senkid, meglátom hogyan válaszolnál újra erre a kérdésre
2012. dec. 17. 18:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Milyen kedves dolgokat kívánsz nekem, mikor én csak a véleményemet mondtam el, senkit sem rágalmazva, vagy átkozva. :)

Azt pedig örömmel tudatom, hogy boldog párkapcsolatban élek, és nem fenyeget olyan veszély, mint amit te szeretnél nekem. Hajtottak már rá a barátomra, ő meg elküldte. Vagy ha én is ott voltam, akkor megkérdeztem a lányt, hogy nem zavarja e, hogy ott vagyok... Exe hosszú időn keresztül ostromolta még, egyszer sem volt belőle gondom. Ha valaki elcsábítja tőlem a páromat, akkor azért elsősorban nem a lányt hibáztatnám, hanem a párom és magamat. Ha minden rendben lenne köztünk, akkor nem történne ilyen.

Szóval kedves, foglalkozz csak magaddal és ne átkozz mást a véleményéért, mert majd visszaüt. ;)

2012. dec. 17. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Jó, elnézést hogy ilyen modortalan voltam, néha kijön a rossz énem. Nem kívánom, de nem fér bele a fejembe a te általad felvázolt vélemény. Egyszerűen nem. Még 1x elnézést
2012. dec. 17. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Mint írtam, nem örülnék egy ilyen szituációnak, és a pokolba is kívánnám a csajt több, mint valószínű, de ettől még nem ő a hibás, ezt állítom. Persze, mert aztán ha nem nyomul rá a pasira, akkor mi örökre boldogan együtt leszünk. Lóf*szt..

Nem gondolom, hogy undorító. Szerelmet keres, lehet, hogy megismerte a munkahelyen, beleszeretett, és bepróbálkozik nála. És miért is ne tenné? Azért mert már "foglalt"? Ugyan már. Az ember az nem tulajdon. Persze, azt én is gusztustalannak tartom ha valaki egy nős férfira hajt rá. De azt is csak azért, mert ha már gyerek is van, akkor szét akarja dúlni a CSALÁDI életét. Azért egy család nagyobb felelősség mint egy párkapcsolat, és ha valaki fel akar dúlni egy családod, benne van a szándék, függetlenül attól, hogy szerelmes vagy sem, akkor az undorító.

De csak azért, mert valaki ráhajt a barátomra, akivel 2 éve együtt vagyok, azért ezt még nem mondanám annak.

Szóval én ezt a részét nem tartom undorítónak. Az aki meg tönkre akarja tenni egy gyerekes család életét, az ássa el magát.

2012. dec. 17. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor lényegében: Te a "pokolba kívánnád" aki elveszi a barátod, de utána vállat vonva mondanád, nem volt undorító dolog. Hm....
2012. dec. 17. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ez két külön dolog. Hogy undorító e, vagy pokolba kívánnám e. Nem tartom undorítónak, hogy a párom exe próbálkozott sokáig. De a pokolba kívánom, mert gyűlölöm őt. Ettől még nem undorító amit csinál. Az alap viselkedése annál inkább, hogy mindenkivel megdugatja magát, de ez már egy más témakör.
2012. dec. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!