Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom undorítónak?
Milyen kedves dolgokat kívánsz nekem, mikor én csak a véleményemet mondtam el, senkit sem rágalmazva, vagy átkozva. :)
Azt pedig örömmel tudatom, hogy boldog párkapcsolatban élek, és nem fenyeget olyan veszély, mint amit te szeretnél nekem. Hajtottak már rá a barátomra, ő meg elküldte. Vagy ha én is ott voltam, akkor megkérdeztem a lányt, hogy nem zavarja e, hogy ott vagyok... Exe hosszú időn keresztül ostromolta még, egyszer sem volt belőle gondom. Ha valaki elcsábítja tőlem a páromat, akkor azért elsősorban nem a lányt hibáztatnám, hanem a párom és magamat. Ha minden rendben lenne köztünk, akkor nem történne ilyen.
Szóval kedves, foglalkozz csak magaddal és ne átkozz mást a véleményéért, mert majd visszaüt. ;)
Mint írtam, nem örülnék egy ilyen szituációnak, és a pokolba is kívánnám a csajt több, mint valószínű, de ettől még nem ő a hibás, ezt állítom. Persze, mert aztán ha nem nyomul rá a pasira, akkor mi örökre boldogan együtt leszünk. Lóf*szt..
Nem gondolom, hogy undorító. Szerelmet keres, lehet, hogy megismerte a munkahelyen, beleszeretett, és bepróbálkozik nála. És miért is ne tenné? Azért mert már "foglalt"? Ugyan már. Az ember az nem tulajdon. Persze, azt én is gusztustalannak tartom ha valaki egy nős férfira hajt rá. De azt is csak azért, mert ha már gyerek is van, akkor szét akarja dúlni a CSALÁDI életét. Azért egy család nagyobb felelősség mint egy párkapcsolat, és ha valaki fel akar dúlni egy családod, benne van a szándék, függetlenül attól, hogy szerelmes vagy sem, akkor az undorító.
De csak azért, mert valaki ráhajt a barátomra, akivel 2 éve együtt vagyok, azért ezt még nem mondanám annak.
Szóval én ezt a részét nem tartom undorítónak. Az aki meg tönkre akarja tenni egy gyerekes család életét, az ássa el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!