Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom undorítónak?
Egyébként tudod az a különbség, hogy ti undorítónak tartjátok ezt és ezzel együtt, vagy ennek okán, mindegy is, az adott kis r*bancot hibáztatjátok, nem pedig magatokat és/vagy a párotokat.
Én pedig továbbra is állítom, hogy akit el lehet csábítani a "szerelmétől", annak már nem is volt ő igazán a szerelme és komoly gond volt a kapcsolattal. Ezzel együtt pedig én a páromat és magamat hibáztatnám.
Ez itt a lényeges dolog, és nem a szóhasználat, hogy ez most undorító e vagy sem.
Figyelj, az ex más tészta
De mi az h "mi". Ne általánosíts. Ha egy lány elcsábítaná a barátom, mind2-en hibásak lennénk. A lány is, mert egy ribi, mert az...és én, mert nem voltam elég jó a páromnak.
Na és a párod?! Ő meg egy szent? Na mindegy. Nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. Jobb esetben egyikünkkel se történik ilyesmi, ha veled már történt akkor sajnálom. Lehet, hogy egy ilyen helyzetben megváltozna a véleményem, nem tudom. Most még szilárdan kiállok mellette.
Én ezzel a témát le is zártam, inkább megyek moziba. :)
Aztán kívánom, hogy ne legyenek ilyen csalódásaid, mint amit egy ilyen okoz.
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!